Hamile miyim sizce??

nzlylcnn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
249
36
298
32
Geçen hafta paylasmistim comfort markası erken gebelik testini yapmıştım gecenki silikti bu sefer daha koyu sanki bugün yarın adet olmam gerek sizce kan testi vermeli miyim daha önce bos gebelik geçirdim aynısı olmasından korkuyorum, bı de hepiniz folik asite basladiniz mi??

Eklentiler

• IMG_20231004_202210.webp
    IMG_20231004_202210.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20231004_202208.webp
    IMG_20231004_202208.webp
    13 KB · Görüntüleme: 58
Geçen hafta paylasmistim comfort markası erken gebelik testini yapmıştım gecenki silikti bu sefer daha koyu sanki bugün yarın adet olmam gerek sizce kan testi vermeli miyim daha önce bos gebelik geçirdim aynısı olmasından korkuyorum, bı de hepiniz folik asite basladiniz mi??
Baya baya var bence hemen kan verin. Ben hamile kalmayı planladığım zaman direkt verdi doktorum folik asit hamilelik öncesi başlamıştım yani

Baya baya var bence hemen kan verin. Ben hamile kalmayı planladığım zaman direkt verdi doktorum folik asit hamilelik öncesi başlamıştım yani

Mümkünse gebelik planlanıyorsa 3 ay önceden folik asit kullanmaya başlanılmasını tavsiye ediyorlar. Bayağı net bir çizgi hayırlı olsun. İnşallah hayırlısıyla sağlıklıdır. Isterseniz bi kan verin bir süre hcg takip ediyorlar.

Bu çizgiyi görmem için daha ne kadar beklemem gerekiyor. Doktora gittim bir sorunum yok eşim test yaptı onda da bişey yok rahim filmi çektirdim temiz çıktı ama hala hamile kalamıyorum çok üzülüyorum artık çok yoruldum 🥺🥺🥺

Bu çizgiyi görmem için daha ne kadar beklemem gerekiyor. Doktora gittim bir sorunum yok eşim test yaptı onda da bişey yok rahim filmi çektirdim temiz çıktı ama hala hamile kalamıyorum çok üzülüyorum artık çok yoruldum 🥺🥺🥺
Her şey çizgiyle olmuyor ki geçen sefer ben boş gebelik yaşadım inan daha yorucu bir surec

Zihninizi serbest bırakın, bu konuyu akışına bırakın (biliyorum zor) ve bolca dua edin.. göreceksiniz olacak!

Bugun nokta kan geldi ve adet sancısı gibi sancım var bacağım çok ağrıyor testler yanlis cikmis olabilir mi

Bugun nokta kan geldi ve adet sancısı gibi sancım var bacağım çok ağrıyor testler yanlis cikmis olabilir mi
Yerlesme kanamasida olabilir yarin kan verin ona gore hareket edersninpozitfse hemen doktr randvusu alirsnz negatfse adeti beklersiniz folik asit gebe kalmak planlaninca kullanin diyor doktor insallah pozitif sonuc alirsiniz guzel haberlernizi bekliyorum

Yerlesme kanamasida olabilir yarin kan verin ona gore hareket edersninpozitfse hemen doktr randvusu alirsnz negatfse adeti beklersiniz folik asit gebe kalmak planlaninca kullanin diyor doktor insallah pozitif sonuc alirsiniz guzel haberlernizi bekliyorum
Tesekkur ederim kanama olursa korkmalı miyim sol bacağım çok agriyor

Tesekkur ederim kanama olursa korkmalı miyim sol bacağım çok agriyor
Adet zamannizmis zaten degilmi olabilirsnz yani test hatalinolabilir kaset test olsa biraz daha emin olurdik durumdan buberken gbelik testleri hatali pozitif verebiliyor bende yasadim sevndm kan verdim negatfti oyuzden erken gebelik testlerine guvenm yok insallah bebis vardir guzel haberle gelirsnz yarin ama uzmeyinde kendnizi olumsz olursa sonucta her ay ihtmal var Allah im kolaylikla kavusmayi nasip etsin ama bu surecte sabirli olcaz ben bu ay kactane test yaptm negatf gordum yine yaptm ama suan adet olmayi bekliyorm bu ayda nasip degilmis napabilirimki bdhaki ay daha dikkat edicm beslenmem kendime ve iliski konusundada takipte olcam 🙂 suana kadar rastgele oluyodu illa tutar dedim ama olmadi artik daha ustunde durcam bende 😇

Back
X