Hamile miyim sizce

zubeyde5656

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2024
5
0
21
image.jpg

Tam net değil ama bir çizgi var gibi bir kaç gün sonra sabah ilk idrarınizla tekrar deneyin

Ben 2 tane silik çizgi gördüm. Testiniz bozuk olabilir. Biraz daha geçsin tekrarlayın, ya da kan verin garanti olsun. Allah gönlünüze göre versin ❤️

Silik çizgi var gibi😍 regl tarihiniz ne zamandı? Başka belirtiler var mı? Umarim hamilesinizdir🤲🏻
Adetime 2 gün var bu zamana kadar ne zaman test yaptıysam negatif çıktı 😔 korkuyorum
Tam net değil ama bir çizgi var gibi bir kaç gün sonra sabah ilk idrarınizla tekrar deneyin
ilk başta tek çizgiydi sonradan 1 2 saat sonra böyle oldu

Adetime 2 gün var bu zamana kadar ne zaman test yaptıysam negatif çıktı 😔 korkuyorum

ilk başta tek çizgiydi sonradan 1 2 saat sonra böyle oldu
1 2 saat geç bir süre 15 dk de çizginin gözükmesi gerekirdi. Adetiniz gecikirse testi o zaman yapın daha net sonuç verir

Silik çizgi var gibi😍 regl tarihiniz ne zamandı? Başka belirtiler var mı? Umarim hamilesinizdir🤲🏻
Sadece 2 gündür kasıklarımda ağrı oluyor sürekli adet ağrısı gibi değil değişik bir ağrı bir de göğüslerimde büyüme var yumurtlama dönemi geçti hemen büyümeye başladı o zamandan beri büyük ama testim negatif çıktı kaç defa

Sadece 2 gündür kasıklarımda ağrı oluyor sürekli adet ağrısı gibi değil değişik bir ağrı bir de göğüslerimde büyüme var yumurtlama dönemi geçti hemen büyümeye başladı o zamandan beri büyük ama testim negatif çıktı kaç defa
Belki tekrar yumurtluyorsunuzdur

X