- 9 Nisan 2025
- 520
- 249
- 18
Geçen ay hamile değildim ama bu ay testlerim hep silik çizgi çıkıyor. Yarın beklenen adet günüm ve gidip kan vereceğim
Testler pozitif gözüküyor
Kanda da pozitif çıkar inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen ay hamile değildim ama bu ay testlerim hep silik çizgi çıkıyor. Yarın beklenen adet günüm ve gidip kan vereceğim
Evet umarım teşekkürlerTestler pozitif gözüküyor
Kanda da pozitif çıkar inşallah![]()
Geçen ay hamile değildim ama bu ay testlerim hep silik çizgi çıkıyor. Yarın beklenen adet günüm ve gidip kan vereceği
Ya ama size şöyle söyleyeyim bu testin alttakini dün sabah yaptım üsttekini bu sabah. Aralarında 20 saat var ama belirgin bir koyulaşma yok gibi ve bugün benim adet günüm. Ben ilk gebeliğimde adet günümde yaptığım testte 2. Çizgi saniyesinde kıpkırmızı olmuştu. Bu biraz beni endişelendirdiYaa var bu defa bence hayırlı olsun
Bence testlere çok kafa takma kan da belli olur herşey testte çok fark beklemeYa ama size şöyle söyleyeyim bu testin alttakini dün sabah yaptım üsttekini bu sabah. Aralarında 20 saat var ama belirgin bir koyulaşma yok gibi ve bugün benim adet günüm. Ben ilk gebeliğimde adet günümde yaptığım testte 2. Çizgi saniyesinde kıpkırmızı olmuştu. Bu biraz beni endişelendirdiacaba yine olumsuz bir durum mu var diye. Bugün sağlık ocağına kan vereceğim sonuca göre de cuma tekrar vereceğim.
Bakalım bugün yapacağım kan testi sağlık ocağında. O kimyasal gebelik geçirdiğim ayda çok zor olmuştu 2 güne bir gidip kan vermek değeri takip etmek insanı psikolojik olarak kötü etkiliyor. Herkesin sağlıklı gebeliği olsun inşBence testlere çok kafa takma kan da belli olur herşey testte çok fark bekleme
Bende days doctor ile iki test yaptım ikiside silik çıktı adetime 7 gün var kasık sancım arada bel ağrım ve kokusuz beyaz akıntım var birde göğüslerim çok şişti acımaya başladı acaba hamile miyimGörünüyor bence car canım kan testi ver
Benim konuma da bakarmısınız
Konu 'Gebeliğini geç öğrenenler yardımmm'
Gebeliğini geç öğrenenler yardımmm
Bence bu markaya asla güvenmeyin. Ben geçen ay çok net pozitifi gördüm bu testle. Sonra kaset test yaptım o negatife çıktı. Sonra da adet oldum. Bu marka tamamen hatalı ve sürekli yalancı pozitif çıkarıyor. En güvenilir o ucuz kaset testler bence onlar hiç şaşmıyorBende days doctor ile iki test yaptım ikiside silik çıktı adetime 7 gün var kasık sancım arada bel ağrım ve kokusuz beyaz akıntım var birde göğüslerim çok şişti acımaya başladı acaba hamile miyim
Bütün belirtilerim olunca acaba varmı bişey diye düşündüm açıkçası adeti bekliyorum geçerse kan testi vereyim diyeBence bu markaya asla güvenmeyin. Ben geçen ay çok net pozitifi gördüm bu testle. Sonra kaset test yaptım o negatife çıktı. Sonra da adet oldum. Bu marka tamamen hatalı ve sürekli yalancı pozitif çıkarıyor. En güvenilir o ucuz kaset testler bence onlar hiç şaşmıyor
Umarım vardırBütün belirtilerim olunca acaba varmı bişey diye düşündüm açıkçası adeti bekliyorum geçerse kan testi vereyim diye
Bende 6 ay önce kimyasal gebelik yaşadım aralık ayında düşük yaptım kürtaj oldumUmarım vardırben de 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Geçen ay bu sizin yaptığınız markayı yaptım adetime 3 gün varken pozitif çıktı sevindim ben de ama sonra adet oldum yani gebelik yokmuş aslında. Bu sitede yorumlarda awox marka çok övülmüş güvenli olduğu söylenmiş. Ben de bu ay o markayı bulup kullandım
1 kere kimyasal gebelik yaşayınca her seferinde korkuyormuş insanBende 6 ay önce kimyasal gebelik yaşadım aralık ayında düşük yaptım kürtaj oldum
Sağlık ocağında çok geç çıkıyor acilden ver benceBakalım bugün yapacağım kan testi sağlık ocağında. O kimyasal gebelik geçirdiğim ayda çok zor olmuştu 2 güne bir gidip kan vermek değeri takip etmek insanı psikolojik olarak kötü etkiliyor. Herkesin sağlıklı gebeliği olsun inş![]()
Evet yarına çıkarmış ancak ama hastaneye de erişimim yok şu an mecbur bekleyeceğimSağlık ocağında çok geç çıkıyor acilden ver bence
Bende aynı şekilde korkuyorum kan vermeye1 kere kimyasal gebelik yaşayınca her seferinde korkuyormuş insanben öncesinde böyle değildim şimdi testler tamamen pozitif çıksa da emin olamıyorum ve cidden o kan ver değer takip et süreci kadar yorucu bir şey yok.
Fotoda pek belli olmuyor sanırım ama benim testlerim de öyle fotoda belli olmuyor ama ben net görüyorumKızlar selam, bat 4 ağustos. Bugün dayanamayıp predictor early yaptım. Normalde gözle çok az bir siliklik görüyorum ya da görmek istiyorum. Fotoğrafın kontrastıyla oynayınca çıkıyor siliklik. Ne düşünüyorsunuz?
Umarım kan sonucunuz güzel haberle gelirFotoda pek belli olmuyor sanırım ama benim testlerim de öyle fotoda belli olmuyor ama ben net görüyorum
Güzel haberlerle inşallahEvet yarına çıkarmış ancak ama hastaneye de erişimim yok şu an mecbur bekleyeceğim