1 gün geçti prodoctor markasıMarkası ne regl geçtimi
Kesin o zaman pazartesi kan ver direk kadın doğuma git hayırlı olsun2 dakıka ıcınde çıktı az önce
Bence hamilesin banaa hiç çizgi vermedi1 gün geçti prodoctor markası
Bu konuda bir fikrim yok Allah bilir tabiiki. Ama ben çok zor bir hamilelik geçirdim çok hastalandım falan içmediğim ilaç serum kalmamıştı oğlum 21 aylık çok sağlıklı inşallah bir şey olmaz gönlünü ferah tut doktora gidince de söylersinDün serum taktırmıştım hastanede serumdan bırsey olur mu sizce eğer bırsey varsa
Bence hamilesin banaa hiç çizgi vermediGerçekten
Çok sağolun teşekkür ediyorum ınsallah hamıleyımdırBu konuda bir fikrim yok Allah bilir tabiiki. Ama ben çok zor bir hamilelik geçirdim çok hastalandım falan içmediğim ilaç serum kalmamıştı oğlum 21 aylık çok sağlıklı inşallah bir şey olmaz gönlünü ferah tut doktora gidince de söylersin
İnşallah nasip olsun kan ver pazartesi kadın doğuma gidersen çıkarÇok sağolun teşekkür ediyorum ınsallah hamıleyımdır
Hayırlı olsun hamilesin
Ne kadar sürede çıktı canım bence hamilesin ben çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim
Çok silik ama çizgiHayırlı olsun hamilesin
Bu test awoxa benziyor güvenilir test.çizgi gayet var silik olması değiştirmez kan vermelisinÇok silik ama çizgi
Tamamdır çok teşekkür ederim eğer hamıleysem yazcam buraya dua edın nolurBu test awoxa benziyor güvenilir test.çizgi gayet var silik olması değiştirmez kan vermelisin
Benimde öyleydi gebeliklerin de hiç yanılmadım inşallah sende hayırlı haberle alırsınHayırlı olsun hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?