Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dpo bilmiyorum çünkü bu ay biraz spontane ilerlesin dedi bayram tatiline denk geldiği için yumurta takibini yapamadı Eğer olmazsa diğer ay takipli ilerleriz dedi
Dpo bilmiyorum çünkü bu ay biraz spontane ilerlesin dedi bayram tatiline denk geldiği için yumurta takibini yapamadı Eğer olmazsa diğer ay takipli ilerleriz dedi
Tahlil sormuştun. Bekleyebilirsen regl gününü beklersen daha doğru sonuç alırsın en azından bir iki gün kala tahlil verirsen dhaa doğruya yakın bir sonuç elde edebilirsin
Tahlil sormuştun. Bekleyebilirsen regl gününü beklersen daha doğru sonuç alırsın en azından bir iki gün kala tahlil verirsen dhaa doğruya yakın bir sonuç elde edebilirsin
Ben gecikmenin 24.gunundeyim adet de olmadim gebelik de yok kam negatif çıkıyor ama ultrason temiz doktor bir sıkıntı yok dedi duphaston verdi ama kullanmak istemedim ikimci döngü zamanım geliyor belki adet olurum diye beklemedim bu hafta içi olmazsam tekrardan gidicem doktora