Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi aylar önce mi yaptınız anlamadım?Normalde 00.01 di en son gebelik testim aylar önce reglime 5 gün var yükselir mi yoksa negatif mi ?
Ben çok anlamıyorum ama 0.600 başta niye sıfır var ben direk 90la öğrendim reglime 5 gün varken daha bilgili kişiler yazar umarım hamileliktirNormalde 00.01 di en son gebelik testim aylar önce reglime 5 gün var yükselir mi yoksa negatif mi ?
daha önce gebelik riskim var mı diye yaptığımda değerim 0.01 idi bu bu gün kü testim 0,607 çıkmış yeni mi yükselişte acabaTesti aylar önce mi yaptınız anlamadım?
Hayır bu da negatifdaha önce gebelik riskim var mı diye yaptığımda değerim 0.01 idi bu bu gün kü testim 0,607 çıkmış yeni mi yükselişte acaba
Malesef negatifNormalde 00.01 di en son gebelik testim aylar önce reglime 5 gün var yükselir mi yoksa negatif mi ?
Yükselme ihtimali var mı reglime 5 Gün var0.01 le 0.607 arasında bı fark yok ne yazık ki.İkisi de negatif anlamına gelio.
Elbette var.Umarim yükselirYükselme ihtimali var mı reglime 5 Gün var
Normalde aylar önce yaptırdığımda 0.01 idi 0,607 çıkınca bir Ümit dedimElbette var.Umarim yükselir![]()
Cnm yükselebilir yukselmeyebilir de bnm adete 4 gün kala idrar testim benbeyazdi iki gün geçti hafif ikinci cizgiydi değerim çok dusuktuNormalde aylar önce yaptırdığımda 0.01 idi 0,607 çıkınca bir Ümit dedimçok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim sizlerle paylaşacağım bir kaç gün daha geçsinCnm yükselebilir yukselmeyebilir de bnm adete 4 gün kala idrar testim benbeyazdi iki gün geçti hafif ikinci cizgiydi değerim çok dusuktu