- 3 Haziran 2016
- 7
- 8
- 86
- Konu Sahibi Kbradmr1512
-
Hayırlı olsun pozitif test zaten artmed değilse tabi çünkü o marka hep şikayet ediyorlarKızlar selamlar, regl’im 2 gün gecikti. Test yaptım, böyle çıktı. İnanılmaz kasık ağrım var. Göğüslerim de şiş, bu belirtiler aslında bende regl belirtisi. Regl olucam diye bekliyorum hala ama çizgi de silik değil gibi. Hastaneye test yaptırmaya gitmeli miyim?
Regliniz ne zaman? Baya belirgin cnku testinizKızlar selamlar, regl’im 2 gün gecikti. Test yaptım, böyle çıktı. İnanılmaz kasık ağrım var. Göğüslerim de şiş, bu belirtiler aslında bende regl belirtisi. Regl olucam diye bekliyorum hala ama çizgi de silik değil gibi. Hastaneye test yaptırmaya gitmeli miyim?
Çok teşekkürler bu testi kullandımHayırlı olsun pozitif test zaten artmed değilse tabi çünkü o marka hep şikayet ediyorlar
Gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar çift çizgiden sonra bugün kan testi verdim. Beta hcg 741 çıktı. 3-4 haftalık gebesin dedi doktor. Allah isteyen herkese nasip etsin
Ben hafif çizgi görüyorum hamile olabilirsinMerhaba kızlar bende 3yıllık evliyim ve 1kürtaj 2kimyasal geçirdim malesef bu ayı iyi değerlendirdik adetten önce kasık ağrılarım çok adet olcakmışım gibi ağrıyordu bu süreçte sarı kokusuz lekeler geliyordu erken gebelik testi yaptım pozitifti bi kaç gün sonra başka marka ile test yaptım negatifti hamile değilim diye düşünmüştüm taki 23haziran adet günümdü aset olcakmışım gibi ağrılarım var ama olmadım bende dün ve bugün normal gebelik testi yaptım ve silik çıktı sizce hamilemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?