Hamile miyim? Test yapsam mı?

Pumpkin34

∞ Yiğit 🐣👼🏼❣️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
967
1.131
313
33
İstanbul
Merhabalar, 2 şubatta yasmine ilacı bıraktım. En son 8 şubatta adet oldum bugün 11 mart. Geçen hafta erken gebelik testi yaptım negatif. 2 gün önce normal idrar testi aldım gün ortasında yaptım negatif. Sol kasığımda batma oldu geçti. Ara ara midem bulanıyor. Göğüslerimde hiç ağrı acı yok. Sonraki testi ne zaman yapsam??

Bende en son 5 şubatta oldum hala adet olmadım ilk defa bu kadar gecikti idrar testi negatif çıktı dun kan testi verdim o da negatif. Tsh degeri çok düşük çıktı acaba ondan mu bilmiyorum. Kendimi hamile gibi hissediyorum sürekli bi uyku hali:)

Hapı yeni bırakmışsınız adetin düzene girmesi zaman alır, Olsa testte çıkardı

Sağlık ocağındaki ebeyi aradım hala olmazsan salı günü gel kan testi yapalım 10 gün geçmiş olur üstünden dedi. Salıyı beklicem artık. Ne bileyim yumurtlama gününe de dikkat ettik bi beklentiye giriyor insan. Cumartesi olmam lazımdı 4 gün oldu tık yok belirtisi de yok.

28 günde bir mi oluyorsun? Senin de 7 gün geçmiş öyle ise.

Her ayın 4 ü yada 5i hiç degişmez. Kürtaj oldum yaklaşık 5 ay önce ondan mı bilmiyorum.

Şimdi sabah da çok açık pembe leke geldi peçeteye. Bugün 35. Gün olmam gereken günden 1 hafta sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…