Hamile miyim teste bakar mısınız ?

Fzsnr

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2025
124
110
18
İlk 5 dakika içinde çıktı. Prodoctor ve laboquick testlerim. Hamile miyim? Haftasonu hastaneler uzak ne düşüneceğim bilemedim. Heyecanlansam mı sakin mi kalsam karar veremiyorum

Eklentiler

• IMG_20250628_182916.webp
    67 KB · Görüntüleme: 161
Fotoğrafta biraz daha silik çıkmış ama biraz daha belirgin çıplak gözle

Eklentiler

• IMG-20250628-WA0014.webp
    70,8 KB · Görüntüleme: 150
İlk 5 dakika içinde çıktı. Prodoctor ve laboquick testlerim. Hamile miyim? Haftasonu hastaneler uzak ne düşüneceğim bilemedim. Heyecanlansam mı sakin mi kalsam karar veremiyorum
Laboquick beni hiç yanıltmadı prodoctor test bilmiyorum ama bunlarda var gibi görünüyor ve çok yeni herhalde adet gecikmesi varmı

Laboquick beni hiç yanıltmadı prodoctor test bilmiyorum ama bunlarda var gibi görünüyor ve çok yeni herhalde adet gecikmesi varmı
Merhaba hayır adet gecikmesi yok 4 gün var ama denediğimiz için sabredemedim ilk bebeğimiz olacak ve testlerle alakalı hiçbir şey bilmiyorum anlayamadım o yüzden

Merhaba hayır adet gecikmesi yok 4 gün var ama denediğimiz için sabredemedim ilk bebeğimiz olacak ve testlerle alakalı hiçbir şey bilmiyorum anlayamadım o yüzden
Testlere göre hamilesin hastahane uzak demişsin ama testin varsa test yap istersen bir tane daha yada adet geçikmeni bekleyebilirsin tabi sabrr edebilrsen ben hiç edemez her gün test yapardim deli gibi

Testlere göre hamilesin hastahane uzak demişsin ama testin varsa test yap istersen bir tane daha yada adet geçikmeni bekleyebilirsin tabi sabrr edebilrsen ben hiç edemez her gün test yapardim deli gibi
Bir sürü test almıştım zaten hazırlıklıyım denemeye devam edeceğim tabiki duramam artık

Bence hamilesin çünkü bu testlerde bu şekilde çıkmaz hiç hamilelik oluşmasa. İnşallah doğrudur bebek haberini alırsın en kısa zamanda

Var gibi, umut vermek istemem ama. Benim ilk hamileliğimde aynı böyleydi çizgi. Betahcg 52 çıkmıştı. Çok yeni olunca silik çıkıyor böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…