Hamile miyim teste yorum istiyorumm cok aciillll

çok belli ikinci çizgi ama hala şüphe duyuyorsan kan testi yaptır bence

seni ümitlendirmek yada üzmek istemiyorum
ama benim de bu şekildeydi
adetinden kaç gün geçti

hamilesin canım yeni olduğu için çizgi tam göstermiyor.
bende de aynı şekil olmuştu

adetime 2 gün var dünde böyle cıkmıstı bu sabahta aynısı cıktı çalıştığım için çıkamıyorum şuan ama öğlen bi yol bulup kacıcam kan testi yaptırmak icin biraz daha beklemeli miyim diye düsünüyorum hüsran olmasın sonu

ikinci cizgi siliktende belirgin :)
hayirli olsun insaAllah hamilesin :)

sabahtan beri ağlıyorum 3 senedir olmuyodu smdide korkuyorum ya yoksa diye :26: ama icimi rahatlattn canım benim inşallah vardır

Ne mutlu bebişim sana
ben de zamanında 2 tane test aldım birinde tek çizgi çıktı diğerinde bi çizgi tam diğeri silik çıktı 3ayıma girerken (daha bebiş olduğunun farkında bile değilim karnımda) sabah kusmaları başladı uyanmak istemiyordum kusmalar yüzünden :)

2 gün var daha gecmedi ama 10 gündür hep ağrım vardı ağrı kesici icicektim dur bi test yapıyım dedm sonuc bu :26:

canım kesın hamılesın yanı benden yola çıkarak soyluyorum benımde böyle sılıkdı cunku adet tarıhım gecmemıstı adet olcagım zannetmıstım bırde bu testlerde olmadımı ımkanı yok çıkmaz yanı % 98 hamılesın.....yınede kan testı yaptır ıcın rahat etsın

insallah kimyasal yada dış gebelik falan değildir tek korkum bu bana dua edin olur mu bugün gidicem inşallah haberleri yazarım

bende öyle düsünüyorum 3 senedir yapıyorum ilk defa böyle olunca cok ümitlendimm dua et bana hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…