Hamile miyim testi yanlış yapmış olabilir miyim

denizlerdengelen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2025
54
23
3
34
Merhaba reglim 1 gun gecikti. az once prodoctor erken gebelik testiyle test yaptim.bi kaba bosalttim 10 saniye beklemek gerekiyormus ben 10 saniyeden fazla beklettim sanirim.testi ilk yaptigimda her tarafi kirmizi oldu sonra kirmizilik gitti ve 1 dakika icinde bu halde oldu.hamile miyim test yanlis olabilir mi

Eklentiler

• 1000103121.webp
    1000103121.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 266
Merhaba reglim 1 gun gecikti. az once prodoctor erken gebelik testiyle test yaptim.bi kaba bosalttim 10 saniye beklemek gerekiyormus ben 10 saniyeden fazla beklettim sanirim.testi ilk yaptigimda her tarafi kirmizi oldu sonra kirmizilik gitti ve 1 dakika icinde bu halde oldu.hamile miyim test yanlis olabilir mi
Canim bence gebelik var tekrarla testi varsa ☺️

Hamilesin hemen yarın kan ver hayırlı olsun canım 🥰 test yalancı çıkabilir o yüzden kimseye söyleme kanda net belli olsun🙂

Bu marka güvenilir bence gebesin

Yok uzun süre beklettiniz diye pozitif olmaz bu markada öyle oluyor önce tamamen kırmızı olup sonra düzeliyor bende de çok oldu. Hayırlı olsun testiniz pozitif

Herkese tesekkur ederim kan verdim 802 cikti kac haftalik demek oluyor bundan sonra ne yapmam gerekir
Simdi bu kandan 48 saat sonra mumkuns3 ayni yerde bi daha kan verin. 802 nin yuzde 66si kadar artmis ya da 2 katina cikmis olmasi gerekecek onu takip edin. 3. Kez de kan verdiginizde yine bu orani takip edin. Zaten guzel bi artista 3. Kez kan verdiginizde ultrasonda gorulecek hale gelir beta seviyesi 😍

Simdi bu kandan 48 saat sonra mumkuns3 ayni yerde bi daha kan verin. 802 nin yuzde 66si kadar artmis ya da 2 katina cikmis olmasi gerekecek onu takip edin. 3. Kez de kan verdiginizde yine bu orani takip edin. Zaten guzel bi artista 3. Kez kan verdiginizde ultrasonda gorulecek hale gelir beta seviyesi 😍
Beta kacken doktora gitmem gerekir acaba

Back
X