Hamile miyim testi yanlış yapmış olabilir miyim

Yok betanız olması gerekende gayet iyi çok şükür umarım bundan sonrasıda sağlıkla ilerler🤲
Merhaba benim bu ay adetim herzamanki den daha kısa ve az geldi bide siyah renkliydi reglim bitti ama hala kasik ağrısı ve göğüs ağrısı yaşıyorum içimden bı ses hamile olduğumu söylüyor bir yandanda hayır diyorum yinede bı test yapsam mı çünkü soğan kürü felan kullanmak istiyorum bilgisi olan var mı

Merhaba benim bu ay adetim herzamanki den daha kısa ve az geldi bide siyah renkliydi reglim bitti ama hala kasik ağrısı ve göğüs ağrısı yaşıyorum içimden bı ses hamile olduğumu söylüyor bir yandanda hayır diyorum yinede bı test yapsam mı çünkü soğan kürü felan kullanmak istiyorum bilgisi olan var mı
Test yap hemen sonuç çıkar canım hiç bekleme yani

Test yap hemen sonuç çıkar canım hiç bekleme yani
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ama test yapmadım her ay hep umitlenip negatif gördüğüm için ama adetim bitti biteli ilk defa aşırı bı bel sırt ağrısı yaşıyorum gerçekten anlayamıyorum ama test de yapmadım beklemeyi tercih ediyorum bu yüzden sogun kürü felan da yapmadım her ihtimale karşı bir sonraki adetimi beklicem ama sizce bu şekilde hamile olma olasiligim var mıdır

Beta kacken doktora gitmem gerekir acaba
merhaba öncelikle hayırlı olsunn ❤️ doktora beta ölçüp gitmeyin beta seviyesinden hamilelik haftası ölçülmüyor. Son adet tarihinizin ilk gününden baz alın kaç hafta geçtiyse o kadarlık hamilesinizdir. 5. Haftada kese belki nokta şeklinde bebek 6. Hafta sonrasında bebek ve kalp atışını görebilirsinizz. Sağlıkla gelsin 😍

merhaba öncelikle hayırlı olsunn ❤️ doktora beta ölçüp gitmeyin beta seviyesinden hamilelik haftası ölçülmüyor. Son adet tarihinizin ilk gününden baz alın kaç hafta geçtiyse o kadarlık hamilesinizdir. 5. Haftada kese belki nokta şeklinde bebek 6. Hafta sonrasında bebek ve kalp atışını görebilirsinizz. Sağlıkla gelsin 😍
Tesekkur ederimm yarin 5 haftalik oluyorum ben biraz daha bekleyeyim o zman

Tesekkur ederimm yarin 5 haftalik oluyorum ben biraz daha bekleyeyim o zman
Benim en son 12 mayıstaki betam 3475 ti. Halen gitmedim kadın doğuma. Aile hekimi uzmanım acele etme dedi. Ben Vajinal muayene yapmasından korkuyorum yaptırma diyenler oluyor. O yüzden bekledim. Ama 2000i geçince gidebilirsiniz. Nasipse ilk kontrolüme 22 mayıs perşembe gidicem. Hesabıma göre 6+1 olucam. İnşallah gitmişken kalp atışını da duyarız🥲 Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize🤗

Merhaba reglim 1 gun gecikti. az once prodoctor erken gebelik testiyle test yaptim.bi kaba bosalttim 10 saniye beklemek gerekiyormus ben 10 saniyeden fazla beklettim sanirim.testi ilk yaptigimda her tarafi kirmizi oldu sonra kirmizilik gitti ve 1 dakika icinde bu halde oldu.hamile miyim test yanlis olabilir mi
Doğru yapmışsınız gebelik var kan vermeye gidin iki günde bir değer baktırarak takip edin sağlıkla gelsin 🤲🏻💗nedense içimden teste bakınca bir prenses gibi hissettim öyle bi hissiyat geldi🫣

hayırlı olsun. Adetime 2 gün kala 598 ile öğrendim hamile olduğumu. Hafta sonuydu. Hemen pzt gününe randevu alıp kadın doğumcuya gitmiştim. Kese var ama 10 gün sonra gel dedi. Henüz çok yeni diye. Betayı takip etmedim yani. Bence hemen gidebilirsiniz

Benim en son 12 mayıstaki betam 3475 ti. Halen gitmedim kadın doğuma. Aile hekimi uzmanım acele etme dedi. Ben Vajinal muayene yapmasından korkuyorum yaptırma diyenler oluyor. O yüzden bekledim. Ama 2000i geçince gidebilirsiniz. Nasipse ilk kontrolüme 22 mayıs perşembe gidicem. Hesabıma göre 6+1 olucam. İnşallah gitmişken kalp atışını da duyarız🥲 Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize🤗
Tebrik ederim canim benim🥰 bende vajinal muayeneden korkuyorum 6 haftalikken gideyim diyorum bende.betam 802 cikti baska baktirmadim

hayırlı olsun. Adetime 2 gün kala 598 ile öğrendim hamile olduğumu. Hafta sonuydu. Hemen pzt gününe randevu alıp kadın doğumcuya gitmiştim. Kese var ama 10 gün sonra gel dedi. Henüz çok yeni diye. Betayı takip etmedim yani. Bence hemen gidebilirsiniz
Tesekkur ederim vajinal le mi bakti ben ondan cekindigim icin 6 haftalik gideyim diyorum

Tesekkur ederim vajinal le mi bakti ben ondan cekindigim icin 6 haftalik gideyim diyorum
Hayır ultrasondan baktı. Erkenden öğrenmenize hiç gerek yoktu dedi. Biraz beklemek lazım demişti.
Aslında bekleyebiliyorsanız bekleyin. Ben şimdi 2.çocuk istiyorum ve hamile kalırsam kesinlikle hemen gitmem. Öyle düşünüyorum.

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ama test yapmadım her ay hep umitlenip negatif gördüğüm için ama adetim bitti biteli ilk defa aşırı bı bel sırt ağrısı yaşıyorum gerçekten anlayamıyorum ama test de yapmadım beklemeyi tercih ediyorum bu yüzden sogun kürü felan da yapmadım her ihtimale karşı bir sonraki adetimi beklicem ama sizce bu şekilde hamile olma olasiligim var mıdır
Eğer kasık ağrın hiç geçmediyse adet gününe kadar belkide vardıe herkesin çok farklı canım ya benim adete 10 gün varken yerleşme sızısı çektim normalde adet olucağım gün ağrırdı bu sefer adete 10 gün varken hergün ağrıdı ordan anladım testte de pozitif çıktı inşallah seninde öyledir🤲🤲

Ben 6 oldum hala gitmedim 🙂 çünkü hemen ultrasona girmek istemedim 8nci haftada gidicem hem kese görülür inşallah hemde kalp atışı duyulur diye beklemek istedim🙂
Evet biz bugün gittik kese göründü ama kalp atışı için haftaya cuma gelin dedi. Kese büyümesi düzenli haftamla uyumlu geldi şükür. 6+5 teymişiz şuan. 7 den sonra kalp atışı daha garanti oluyor galiba

Back
X