Hamile miyim testi yanlış yapmış olabilir miyim

Evet biz bugün gittik kese göründü ama kalp atışı için haftaya cuma gelin dedi. Kese büyümesi düzenli haftamla uyumlu geldi şükür. 6+5 teymişiz şuan. 7 den sonra kalp atışı daha garanti oluyor galiba
Resmen aynıyız🥰 bende haftaya cuma gidicem bilerek gitmedim ultrasona girmeme gerek yok kalp atışını duyamam diye 🙂

Eklentiler

• IMG_9400.webp
    IMG_9400.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 8
Resmen aynıyız🥰 bende haftaya cuma gidicem bilerek gitmedim ultrasona girmeme gerek yok kalp atışını duyamam diye 🙂
Aa evet ne güzel😍💓 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Evet kalp atışını daha erken duyan da var galiba ama 7.haftadan sonra sanıyorum daha garanti oluyor. Herhangi bi şikayetin yoksa bence de beklemek en iyisii🤗

Aa evet ne güzel😍💓 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Evet kalp atışını daha erken duyan da var galiba ama 7.haftadan sonra sanıyorum daha garanti oluyor. Herhangi bi şikayetin yoksa bence de beklemek en iyisii🤗
Amin inşallah canım inşallah 🤲 çok şükür iyi hissediyorum randevuyu yarına çektim herkes baskı yapıyor git bi keseye bakılsın boşmu dolu mu vs korkuttular beni yarın gidicem hemen inşallah hayırlsıı ile güzel haberleri alırız hepimiz doğurana kadar🤲🥰

Back
X