- 18 Eylül 2021
- 384
- 130
- 53
- 26
- Konu Sahibi Mavimilenam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İllk 5-10 dk içinde çıkan sonuç doğrudur testi tekrarlayın benceSürekli test yapmaktan yoruldum adetim 8 gün gecikti daha önce hep kuruma çizgisi veya test bozuk diye düşündüm sizce bu sefer kuruma çizgisi mi ben gece yaptım hiç bakmadan yattım sabah gördüm hamile miyim
Kan testi yaptırın emin olun hem acaba mi diye düşünmekten kurtulmuş olursunuzNe olur birşey diyin biliyorum sıktım sizi kan testi yaptırmalı mıyım
Hemen gittim yaptırdım eğer bu doğruysa kan testi kesin çıkar artık değil mi ?Kan testi yaptırın emin olun hem acaba mi diye düşünmekten kurtulmuş olursunuz
Evet çıkar özeldeyse 1 saate çıkar sağlık ocağıysa yarın sonuç alırsınız İnşallah doğrudurHemen gittim yaptırdım eğer bu doğruysa kan testi kesin çıkar artık değil mi ?
Ne olur dua edin doğrudur inşallahEvet çıkar özeldeyse 1 saate çıkar sağlık ocağıysa yarın sonuç alırsınız İnşallah doğrudur![]()
Inşallah olumlu sonuç alırsın bize de haber ver olur mu nerede yaptırdın testi özelde miNe olur dua edin doğrudur inşallah
Ağzından bal damlıyor canımmmmmmm inşallaaaahhhKuruma cizgisi bu kadar belirgin olmaz bence,var gibi![]()
sağlık ocağında yaptırdım 4te sonuç çıkıcakmış mutlaka haber vericeeem 4ye buralarda olun :)Inşallah olumlu sonuç alırsın bize de haber ver olur mu nerede yaptırdın testi özelde mi
Hadi inşallahsağlık ocağında yaptırdım 4te sonuç çıkıcakmış mutlaka haber vericeeem 4ye buralarda olun :)
Belirtileriniz nedir. 8 gün gecikmeyse varsa muhakkak çıkarsağlık ocağında yaptırdım 4te sonuç çıkıcakmış mutlaka haber vericeeem 4ye buralarda olun :)
yoğun akıntım var gögüsümde hassasiyet şiddetli bel ağrısı bazen kasıklarımda ağrı oluyor bunlar var şuan birde normalde tuvalete çıkabilen biri değilim yani en azından işim dolayısıyla tutabilirim tutamıyorum tuvalete çıkıyorumBelirtileriniz nedir. 8 gün gecikmeyse varsa muhakkak çıkar
Büyuk ihtimalle gebesindir canım sonuç çıkarsa mutlaka atyoğun akıntım var gögüsümde hassasiyet şiddetli bel ağrısı bazen kasıklarımda ağrı oluyor bunlar var şuan birde normalde tuvalete çıkabilen biri değilim yani en azından işim dolayısıyla tutabilirim tutamıyorum tuvalete çıkıyorum
mutlaka 4te buralardayım :) sizde burda olun mutluysam mutluluğumu üzgünsem üzüntümü sizinle paylaşayımBüyuk ihtimalle gebesindir canım sonuç çıkarsa mutlaka at
4te haber vericem inşallaaahhhBence var gebelik çizgi çok belli çünkühayırlısı olsunn