Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlişki 24 ekimde olmuştu benim adet günüm 15i, 15 kasımda 2 gün kanama oldu ama normal adet gibi değildi neden böyle oldu bilmiyorum bu testi bugün yaptım böyle çıktı sizce kesin pozitif mi?
İlişki 24 ekimde olmuştu benim adet günüm 15i, 15 kasımda 2 gün kanama oldu ama normal adet gibi değildi neden böyle oldu bilmiyorum bu testi bugün yaptım böyle çıktı sizce kesin pozitif mi
Elbette pozitif 15 de diyorsunuz bayağı da geçmiş zaten Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin isterseniz kesinleşmesi adına siz bi kan verin ama test pozitif hamilesiniz gözünüz aydın
İlişki 24 ekimde olmuştu benim adet günüm 15i, 15 kasımda 2 gün kanama oldu ama normal adet gibi değildi neden böyle oldu bilmiyorum bu testi bugün yaptım böyle çıktı sizce kesin pozitif mi?