• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakın nolur

Eklentiler

• IMG_5033.webp
    IMG_5033.webp
    103,7 KB · Görüntüleme: 26
çok üzüldüm rabbim kalbimize göre versin doğru zamanda inşallah sizce regl tarihim gelmeden vermeli miyim yoksa beklemeli miyim
teşekkür ederim canım yapacak birşey yok maalesef. Siz bu testten sonra istediğiniz zaman verebilirsiniz değeriniz 20nin üstünde çıkar kesin daha yüksek rakamlar bile olabilir bilemiyorum. Bende ayın 6sına rahatsızdım verdim negatif çıktı idrar testide yapmıyorum şu an çıkmaz ben pcosum mesela o yüzden doktorum hep geç döllenme olur dedi ben adet gecikmemi beklemek zorundayım.

Testin bozuk olma ihtimaline karşı isterseniz evde yedek test varsa tekrarlayabilirsiniz
tüm dediklerinize katılıyorum çok teşekkür ederim size bilginiz için evet bugün vereceğim evde yedek test vardı fakat 40 tlye almıştım o çok az silik verdi gözle ayırt etmeyecek kadar o yüzden emin olamadım hiç belirtim yok yerleşme kanaması vs sadece göğüslerim hassas

Diğer test için yorum yapamam ama Predictor beni hiç yanıltmadı güzel haberlerini bekliyoruz 🤭
tüm dediklerinize katılıyorum çok teşekkür ederim size bilginiz için evet bugün vereceğim evde yedek test vardı fakat 40 tlye almıştım o çok az silik verdi gözle ayırt etmeyecek kadar o yüzden emin olamadım hiç belirtim yok yerleşme kanaması vs sadece göğüslerim hassas

Back
X