- 4 Aralık 2023
- 8
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi ozgeeee018
-
Öyle mi dersiniz, tamam teşekkür ederimYUMURTLAMA BELİRTİLEDİR BUNLAR, ADETE 15 GÜN VAR DİYORSUNUZ İMKANSIZ YANİ.AYRICA TESAT BOZUK GİBİ YADA İDRARI ÇOK DAMLATMIŞSINIZ.
23 kasımda adet oldum benim çok kısa sürüyor ve düzensiz oluyor o nedenle yumurtlama dönemimden hiç emin olamıyorum acaba dedim adetten önce döllenme olmuş olabilir miadet bittikten sonra yumurtlama oluyor buda belirli bir süre istiyor.yani anca adetten önce hamile kalmanız gerekli teste çıkması için.
sanmıyorum canım ama yine test yap işstersen bu bozuk gibi.ovulasyon testi kullandınmı hiç?23 kasımda adet oldum benim çok kısa sürüyor ve düzensiz oluyor o nedenle yumurtlama dönemimden hiç emin olamıyorum acaba dedim adetten önce döllenme olmuş olabilir mi
Çok net çıkmış canım bozuk olduğunu sanmıyorum hemen kan ver benceTestim böyle
Hemen vereyim mi yoksa netleşmesi için 2-3 gün bekleyeyim miÇok net çıkmış canım bozuk olduğunu sanmıyorum hemen kan ver bence
Bence hemen ver. Eğer idrarda böyle net çıktıysa kanda hayli hayli çıkar. Ağrılar da çok normal bende de olmuştu.Hemen vereyim mi yoksa netleşmesi için 2-3 gün bekleyeyim mi
Dua edin banaBence hemen ver. Eğer idrarda böyle net çıktıysa kanda hayli hayli çıkar. Ağrılar da çok normal bende de olmuştu.
Kadın doğumama gidip test vermem gerekBence hemen ver. Eğer idrarda böyle net çıktıysa kanda hayli hayli çıkar. Ağrılar da çok normal bende de olmuştu.
Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahDua edin bana35 yaşındayım çok korkuyorum bu formda da çok yazı okudum kimyasal gebelik dış gebelik falan çok korkuyorum sevinemiyorum resmen şuan
Yakında aile hekimi varsa oraya git. Kadın doğumda test yapmıyolar benim bildiğim önce pozitifi görmen lazım sonra. Ama hastane aciline de gidip verebilirsin sonuç daha erken çıkar sanırım.Kadın doğumama gidip test vermem gerek
Amin inşallahAllah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahkan verin herşey yolunda gidecek inşallah stres yapmayın
Canım okuduğun şey senin başına gelecek diye bişey yok içini ferah tut. İnşallah sağlıklı olacak kimyasal olsa idrarda böyle net çıkmazdı.Dua edin bana35 yaşındayım çok korkuyorum bu formda da çok yazı okudum kimyasal gebelik dış gebelik falan çok korkuyorum sevinemiyorum resmen şuan
Aç tok karna farkeder mi acabaYakında aile hekimi varsa oraya git. Kadın doğumda test yapmıyolar benim bildiğim önce pozitifi görmen lazım sonra. Ama hastane aciline de gidip verebilirsin sonuç daha erken çıkar sanırım.
Ay inşallah yaCanım okuduğun şey senin başına gelecek diye bişey yok içini ferah tut. İnşallah sağlıklı olacak kimyasal olsa idrarda böyle net çıkmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?