Bence evet hayırlı olsunKizlar adetime var 3 4 gün test yaptım.boyle çıktı hamile miyim
Ilk 10 dk içinde çıktı değil mi çizgiBence evet hayırlı olsun
Evet hamilelik var gibi hayırlı sağlıklı olsun kan verin netleşirKizlar adetime var 3 4 gün test yaptım.boyle çıktı hamile miyim
Görünürde pozitif gözüküyor ama ben bu marka teste güvenmiyorum. Kendi testimi atayım size, pozitif sandım ama o ay hamile değildim demem o ki başka marka ile deneyin.Kizlar adetime var 3 4 gün test yaptım.boyle çıktı hamile miyim
Kimyasal olmuş olabilir mi acabaGörünürde pozitif gözüküyor ama ben bu marka teste güvenmiyorum. Kendi testimi atayım size, pozitif sandım ama o ay hamile değildim demem o ki başka marka ile deneyin.
Oyle guzel cümle kurdunuz ki hak edene versin rabbim..Tesekkur ederim rabbim anneliği hak eden herkese yaşatsın inşallah ❤
kan verin en iyisi daha kesin sonuç elde edersiniz bazı kalmış testler bozuk olduğu için net sonuç veremeyebiliyor hakkınızda hayırlısı olsunKaset testte de bu sekilde çıktı kizlar
Kan ver canım iki testte de ciktiysa vardır gebelikKaset testte de bu sekilde çıktı kizlar
Hayır kimyasal değildi kanımda da gebelik çukmadıKimyasal olmuş olabilir mi acaba
Kaset testin özellikle bu marka testten daha güvenilir olduğunu düşünüyorum. Bundada böyle çıktığına göre bence kesin vardır bnm kaset testte çıkmamıştı. Hayırlı uğurlu olsunKaset testte de bu sekilde çıktı kizlar
Evet hayırlı olsun:)Kizlar adetime var 3 4 gün test yaptım.boyle çıktı hamile miyim
Bebekin seninleeeEvet kızlar hemen çıktı 4 dk içinde hatta burda daha net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?