HAMİLE MİYİM YARDIM EDN

Regl oluyorum ve yaptığım test negatif cıktı böyle bir şey mümkün olabilir mi sizce

Kız Allah iyiliğini versin Ya 😄😄😄 millete iyice dalga konusu oldun ama hatalısın ya da canın sıkıldı dalga geçiyorsun. Neden kilo almış olma ihtimalin aklına gelmiyor? 😄😄

Canım bende aynı durumdayım prezervatif içimde kaldı erkek arkadaşım çıkardı hemen ella içtim umarım bir şey olmaz ama senin gebe olduğunu pek sanmıyorum 6 ayda kusma bulantı olurdu hormon testi yapsınlar sana doktora git gebe değilsindir

Kusma bulantı oldu zaten dediğim gibi belirtiler var ve karnımın altında hamilelerde olan bi çizgi oluştu ve karnımda o ağırlığı hissediyorum

Kusma bulantı oldu zaten dediğim gibi belirtiler var ve karnımın altında hamilelerde olan bi çizgi oluştu ve karnımda o ağırlığı hissediyorum
Hamile değilsiniz, hamile kalmaktan çok korktuğunuz için psikolojik olarak kendinizi hamile sanıyorsunuz.

Hanımlar rica ediyorum sizde geyik yapmayın lütfen, yüksek ihtimalle konu sahibesi aşırı bir gebelik korkusu yaşıyor bu da kendisinde psikolojik olarak takıntı yapıyor, hamilesin şakalarınız takıntısını körüklüyor yapmayın rica ediyorum.

Cok tesekkur ederim..haklısınıx ama yine de kan testi falan yaptıracağım takıntı oldu kafayı yiyeceğim

Cok tesekkur ederim..haklısınıx ama yine de kan testi falan yaptıracağım takıntı oldu kafayı yiyeceğim
Merhaba canım ben 9 ay bebeği doğana kadar regl olan insan tanıyorum ama sen her regl dan sonra kan vermişsin her halde yanlış anlamadıysam negatif dedin yani olsa kanda çıkar insan psikolojikmen belirtiler yaşar ve adet belirtisiyle gebelik belirtileri birbirine çok benzer kan testi yaptır eğer yoksa at kafandan çok takıntı yapmışsın

• Komik
Reactions: H M
Back
X