Hamile miyim yardım kızlar

Brcsrcdgn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
30
6
86
35
Mrb lar bende aranıza yeni katıldım kasık bölgemde sanki bıçak sapliyorlar gibi ağrım oluo sürekli uyku isteğim var ağzım kuruo geceleri bacak ağrım var birde sık idrara cikiorum hamile miyim acaba kızlar adet ağrısı cekio musum gibi ağrı çekiyorum lakin daha 9 gün var adet olmama yardimci olursaniz sevinirim :110:

Mrb lar bende aranıza yeni katıldım kasık bölgemde sanki bıçak sapliyorlar gibi ağrım oluo sürekli uyku isteğim var ağzım kuruo geceleri bacak ağrım var birde sık idrara cikiorum hamile miyim acaba kızlar adet ağrısı cekio musum gibi ağrı çekiyorum lakin daha 9 gün var adet olmama yardimci olursaniz sevinirim :110:
Adet günün geçmeden belirti vermez canım. Adetin geçerse test yap. Inşallah hamilesindir :)

Canım geçen ay ayin 25 inde adet oldum 5 gün sürdü sonra yumurtlama günümü hesapladik eşimle ve o gün birlikte olduk bi kaç gün sonrada dediğim belirtiler başladı ve hala devam edio normalde adet olmadan önce olurdu göğüs sancim kasık ağrım falan lakin daha var adet gunume o yüzden araştırmaya başladım bu siteyi takip ediorum o zaman şüphelendim

Adete 9 gün kala vücut hamilelik belirtisi vermez psikolojik olduğunu tahmin ediyorum. Adetin gecikmesinden 1 hafta sonra ancak bu belirtiler başlar o da kişiden kişiye değişir. Bence adetin gecikmesini bekleyip kan testi yaptırın en garanti sonuç olur. Inşallah hamilesinizdir :)

Back
X