Hamile miyim yardim lutfen

Xxxnes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2020
26
8
3
24
Arkadaşlar beni yargılamayın lütfen ama bunu sormam gerek yardımınızı bekliyorum erkek arkadaşımla ilk kez korunmadan ilişkiye girdik ve kızlık zarım yırtıldı.içime boşalma olmadı boşalacağı anda geri çekti,özellikle sordum.1 ayda iki kez yaptığımız için 2.defa ertesi gün hapı yutmak istemedim ve yutmadım.reglim 4 gün gecikti hamile olma ihtimalim tahmini nedir?normalde hep belirtilerim olurdu regl öncesi ama şimdi hiçbir belirtim yok ve ben çok heyecan ve korku yaptım bunları da göz önünde bulundurarak cevap verirseniz sevinirim

Sanmıyorum hamile olduğunuz. Siz bunu kafaya taktığınız için bu kadar gecikme olmuştur.. Zaten her regl da ya 2 gün geri ya 2 gün ileri atar. Ama içinizin rahat etmesi için test yapın

Adetin düzenliyse sarkma ihtimali yoktur yanlış hesaplamış olabilirsin
Adetim ilk olduğum yaşımdan beri hep düzenliydi ama tiroid rahatsızlığımdan ötürü çok şiddetli regl geçirdiğim de oluyodu bu ay hicbir belirti olmayınca çok korkuyorum

madem bir ilişkin var en azından korun kafan rahat etsin
Haklısın evet bir daha böyle bir şeye kalkışmıycam ilk kez böyle oldu çok üzgünüm bu konuda sürekli kafama takıyorum bir de belirtilerim hep regl döneminde kusma ağrı sancı şeklindeydi ğögüslerde hassasiyet olurdu dokunamazdım ama şimdk hiçbirk yok umarım bir an evvel regl olurum

Kuvvetle muhtemel hamile değilsindir ben 11 aydır deniyorum hamile kalamadım henüz. Millet yıllarca deneyip gebelik elde edemiyor öyle sizin sandığınız kadar kolay değil ilk ilişkiden gebelik elde etmek. Yine test yap kafan rahatlasın.

Zevk suyundan bile gebe kalınabiliyormuş bu yüzdendir bu korkum çünkü ereksiyon halindeyken zevk suyunun geldiğini hissetmiyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…