- Konu Sahibi yaralisisman
-
kimse yok mu?
canım var gıbı gozukuyor kan testı yaptırdın mı orda daha net sonuc alırsın ıns vardır
canım benim inşallah bebeğin seninledir ama konu predictor olunca hayırlı olsun diyemiyorum. çok güvenilir değil bence bu test. bir tane de şu 3-5 liralık testlerden al yap bence, onda da silik çizgiyi görürsen tamamdır bu iş :)Arkadaşlar bayadır takip ediyordum bu siteyi. bu gece rüyamda pozitif gebelik testi gördüm. reglme üç gün var. Gittim predictor early aldım. on dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı. certain ultra early aldım dayanamadım ama bunda pek bir şey göremedim. gözüm oyun oynuyor gibi. böyle olup çıkan var mı? daha önce predictor aldığımda da silik görmüşlüğüm var, çok güvenemiyorum. bu sadece hemen çıktı.
canım benim inşallah bebeğin seninledir ama konu predictor olunca hayırlı olsun diyemiyorum. çok güvenilir değil bence bu test. bir tane de şu 3-5 liralık testlerden al yap bence, onda da silik çizgiyi görürsen tamamdır bu iş :)
Arkadaşlar bayadır takip ediyordum bu siteyi. bu gece rüyamda pozitif gebelik testi gördüm. reglme üç gün var. Gittim predictor early aldım. on dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı. certain ultra early aldım dayanamadım ama bunda pek bir şey göremedim. gözüm oyun oynuyor gibi. böyle olup çıkan var mı? daha önce predictor aldığımda da silik görmüşlüğüm var, çok güvenemiyorum. bu sadece hemen çıktı.
Predictor güvenilir değil mi? Özellikle early'sini aldım ben, negatif çıktı. Ama hala adet olmadım.canım benim inşallah bebeğin seninledir ama konu predictor olunca hayırlı olsun diyemiyorum. çok güvenilir değil bence bu test. bir tane de şu 3-5 liralık testlerden al yap bence, onda da silik çizgiyi görürsen tamamdır bu iş :)
yok canım çok da önermiyorlar onu. çok okudum burda erken öğrenebilmek için o teste bi dünya para verip negatifi ama şu 3-4 liralık testlerle çift çizgiyi göreniPredictor güvenilir değil mi? Özellikle early'sini aldım ben, negatif çıktı. Ama hala adet olmadım.
yok canım çok da önermiyorlar onu. çok okudum burda erken öğrenebilmek için o teste bi dünya para verip negatifi ama şu 3-4 liralık testlerle çift çizgiyi göreni
yada biraz daha bekle, o 3-5 liralık testlerden alır yaparsın. inşallah bebeğin seninledirHımmmmm.. Aynen yaa, bu diğerlerinin 3 katı pahalı. Erken dönemde garanti yazıyo diye aldım ve negatif çıktı. Biraz daha bekleyip kan vereyim madem. Garanti olsun.
Pardon ben yeni okudum bu iletiyiİnşallah canım. Bugün 32. günüm. Pek gecikmez adetim. Bekleyeceğim artık biraz daha.. Hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?