hamile miyim? YARDIM :) predictor early?

yaralisisman

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
5
0
16
İngiltere
Arkadaşlar bayadır takip ediyordum bu siteyi. bu gece rüyamda pozitif gebelik testi gördüm. reglme üç gün var. Gittim predictor early aldım. on dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı. certain ultra early aldım dayanamadım ama bunda pek bir şey göremedim. gözüm oyun oynuyor gibi. böyle olup çıkan var mı? daha önce predictor aldığımda da silik görmüşlüğüm var, çok güvenemiyorum. bu sadece hemen çıktı.

Eklentiler

• predictor.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 2.075
canım benim inşallah bebeğin seninledir ama konu predictor olunca hayırlı olsun diyemiyorum. çok güvenilir değil bence bu test. bir tane de şu 3-5 liralık testlerden al yap bence, onda da silik çizgiyi görürsen tamamdır bu iş :)

ay evet aynen bende güvenemiyorum. ama eczacı biri de dedi ki en erken sonuç veren test predictor. regl daha gecikmediğinden uyduruk testlerde çıkmayabilir diye düşündüm yine de aldım miratech telefondan çektiğimden pek belli de olmuyor ama onu da koyayım buraya. varsa da gebelik çok yenidir diye avutuyorum kendimi miratech ondan çıkmadı çok diye düşünüyorum ay bilemiyorum :))) gözüm oyun oynuyor olabilir de.

Eklentiler

• miratech.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 1.762
Bende relglime 3 gün kala silik çizgi ile öğrenmiştim hamileliğimi :) ama Bahsettiğiniz testi hiç kullanmadım yanılma Payı varmı bilmiyorum benimki erken gebelik testi değildi. Yarın sabah ilk idrar ile yapın bence.

bence hamilesin bende bu testleri öğrendim hamileligimi inş seninde doğru çıkar hakkında hayırlısı olsun

Bence sabah ilk idrarinla normal bir testle yap varsa cikar onda. Ayrica acile gidip bir kan testi yaptirsan kesin sonuc

Predictor güvenilir değil mi? Özellikle early'sini aldım ben, negatif çıktı. Ama hala adet olmadım.

Hımmmmm.. Aynen yaa, bu diğerlerinin 3 katı pahalı. Erken dönemde garanti yazıyo diye aldım ve negatif çıktı. Biraz daha bekleyip kan vereyim madem. Garanti olsun.
yok canım çok da önermiyorlar onu. çok okudum burda erken öğrenebilmek için o teste bi dünya para verip negatifi ama şu 3-4 liralık testlerle çift çizgiyi göreni

Hımmmmm.. Aynen yaa, bu diğerlerinin 3 katı pahalı. Erken dönemde garanti yazıyo diye aldım ve negatif çıktı. Biraz daha bekleyip kan vereyim madem. Garanti olsun.
yada biraz daha bekle, o 3-5 liralık testlerden alır yaparsın. inşallah bebeğin seninledir

İnşallah canım. Bugün 32. günüm. Pek gecikmez adetim. Bekleyeceğim artık biraz daha.. Hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…