• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE MİYİM ?? YARDIM

Bnmflybnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
21 Haziran 2020
Mesajlar
12
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Yaş
24
Sevgilimle adetimin ikinci günü sürtünme yoluyla ilişkiye girdik sonrasında ters ilişki oldu boşalacağı zaman geri çekildi fakat zevk suyundan şüpheleniyorum?
 
Kasıklarımda farklı şeyler hissediyorum psikolojiktir diye düşünüyorum çok kafama taktım çünkü
 
İçine bile girmemiş. Tersten hemde adetlisin değilsindir
 
Sevgilimle adetimin ikinci günü sürtünme yoluyla ilişkiye girdik sonrasında ters ilişki oldu boşalacağı zaman geri çekildi fakat zevk suyundan şüpheleniyorum?
Ters iliskimi 🙄korkuyosaniz neden boyle seyler yapiyosunuz daha neler duyucaz
 
Dediğin gibi bir anlık hata oldu zaten onun pişmanlığını ve korkusunu yaşadım yetti bu bana dersimi aldım da işte belirttiğim gibi hâlâ içim içimi yiyor
Adetken hamile kalma ihtimalin cok cok az diye bliyorm. sanmiyorm yani. Ama lutfen yol yakinken dön birdhaa yapmamanı öneririm.
 
Back
X