hamile miyim yardım??

suslu2389

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2023
9
3
1
26
Merhaba kızlar biz çocuk düşünmüyoruz. 6 - 9 şubat arası her gün günde birkaç kere ilişkiye girdik. Hepsinde prezervatif ile korunduk. Normalde 14şubatta olmam gerekiyordu ancak 10 şubatta 4 gün erken regl oldum. Normal sürede ve normalden biraz fazla şekilde kanama gördüm. Bir haftadır kasık ağrım var doktora gittim kum döktüğümü söyledi. Ama hamilelikte göğüslerde koyulaşma oluyormuş sanırım şu an bende de böyle bir durum var sizce hamile olma şansım var mı regl görmeme rağmen? Lütfen yardımcı olun

Test yapmayı deneyebilirsiniz

Haklısınız ben sadece regl görmeme ragmen böyle bir ihtimal olabilir mi hiç bilmediğim için sormak istedim

Üstüne görmeyi yaşayanlar da var, yaşamayanlar da, yine aynı kapıya çıkıyor. Üstüne gördüyseniz testte çıkar şuan, Allah gönlünüze göre versin

Olabilir belki.. Ben adetimden hemen sonra hamile kaldığımı düşünüyorum mesela...
hmm anladım. esim ve ben adetimden birkac gün önce iliskiye girdik ve sonrasinda regl oldum daha sonrasında da hic girmedik o yüzden degilimdir diye düsünmüstüm hep ama simdi kafam karisti

hmm anladım. esim ve ben adetimden birkac gün önce iliskiye girdik ve sonrasinda regl oldum daha sonrasında da hic girmedik o yüzden degilimdir diye düsünmüstüm hep ama simdi kafam karisti
Dediğim gibi en iyisi test yapmak.. En kesin çözüm bu.. Hem kafan rahatlar..

Olabilir belki.. Ben adetimden hemen sonra hamile kaldığımı düşünüyorum mesela...
Hatta belki adet sandığım şey adet değil üstüne görmeydi
üstüne görme nasıl oluyor. normal kanamadan daha az oluyor diye duymustum benim normal sürede ve normalden biraz daha fazla olmustu regl kanamam üstüne görme daha az degil mi?

üstüne görme nasıl oluyor. normal kanamadan daha az oluyor diye duymustum benim normal sürede ve normalden biraz daha fazla olmustu regl kanamam üstüne görme daha az degil mi?
Normalde evet daha az miktarda olduğu söyleniyor ve kısa sürüyo hemen bitiyo.. Benim yaşadığım şey ise 5-6 gün sürdü ama öyle dolu dolu bi adet yaşamadım lekelenme tarzında bişeydi hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…