Hamile miyim?-Yardımcı Olur musunuz Hamile Bayanlar?

sshhrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
226
83
34
merhaba 8 aylık evliym bebek sahibi olmak istiyorz
Onceki 2 adet dönemimde sadece 1 gün sürdü 3 gün pembe koyukahve siyah olrak çok az bi şekilde adetim devam etti,,
üstüne görme dedikleri bumu acaba,
Şu an adet olmama 2 gün var
Sol kasığımda yanlarımda agri var belime sirtma vuruyr,
mide bulantım çok fazla, mide yanması da var,
Halim yok hiç,
iştahımda kesildi,,
Eksi yemeye başladım bi haftadr daha önce yemezdm pek
Acaba hamilemiyim?

Sonradan hayal kırıklığına uğrama fazla kaptırma kendini psikolojikte olabilir hamilede olabilirsin son adet tarihinden 10 gün geçmeden kesin tanı koyamazsın

DAHAÖNCE BÖYLE Bİ ADET DÖNEMİ ÖNCESİ GEÇİRMEMİŞTM HİÇ, BULANI VE BAŞ DÖNMESİNDE ZOR DURUYORUM,,
ÇALIŞIYORUM ŞU AN YÜZÜM ÇOK SOLUKMUŞ HERKES HASTAMISIN DİYE SORUYOR,,

Sizce hamilemiyim arkadaşlar 4 ay önce kürtaj oldum bu ay ilk dendenememizdi ve 2 gün sonra reglim hiç belirtm olmadı ama bugün batıyo kasıklarıma biseyler

adetin geciktiyse idrar testi yap cnm eczaneden al
ben yapamiyorum daha iki gunum var
aklinda kalmams olur
insaalh hamilesindir :)

Test yaptım 2 tane negatif ama canım adetime 2 gün var kafayı yicem yaa

adetin geciktiyse idrar testi yap cnm eczaneden al
ben yapamiyorum daha iki gunum var
aklinda kalmams olur
insaalh hamilesindir :)

en garantisi HCG testi ,kan tahlili ile yani. birde bildigim kadar i ile gögüsler felaket agrir dokunmamazsin bile.

Adet gecikmesinden 1 hafta sonra idrar testi yapabilirsiniz. Ama daha gecikme olmadan belirtiler olmaz bildiğim kadarıyla.Bu arada inşallah hamilesinizdir. Allah gönlünüze göre versin.

Amin canım inşallah saglık Ocagı karşımda ama kan tahlili yaptırmaktan korkuyorum bakalım. Bgün yapıcam test ne olucal olmadı beklicem artık

Sizce yumurtlama günü ilişki olsada hamilelik gerçek leşmezse ne gibi sorular olabilir

Bence hemen sorun olarak bakmamak lazım, sonuçta yumurtlama gününü 3 e ayırıyolar yumurtlama gününüz ayın 5 i diyelim ayın 2 sinden başlamak lazım 2, 5 , 8 olarak yani. Bu şekilde denenipte olmazsa bir sonraki ay tekrar edilir o da olmazsa o zaman hormonlar düşük olabilir ama oda zaten çok büyük sorun olmuyor bildiğim kadarıyla kadın doğuma gidip ilaç tedavisiyle yükseltilebilir.Ama her şey kafada bitiyor olumsuz bakmamak lazım

meltemcim guzel haberlerini bekliyoruz :)

bi ay dolmadan bellirti olmaz diyorlsr ama ben sararip doldum resmem bulanti agri bas donmesi
insaallah ikimizde hayalimize kavusuruz

yorum yazan arkadaslarada cok tesekkur ederimmm :)a

Ama bnde belirti yok canım ilk gebelikte vardı ama şuanda bişey hissetmiyorum hiç

X