hamile miyim yardımcı olur musunuz??

meczupsak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2023
159
52
28
28
merhaba hanımlar, testin biri geçen aydan negatif. diğeri de bu aydan çok silik çıktı. tabi bende reglime daha 5-6 gün varken yaptım testi. silik çıkması normal. fakat geçen ay gölge gibi bile çıkmamıstı. bu da beni umutlandırdı, acaba mı ki dedim🙈 testi regl tarihim gelince tekrarlayacağım ama şimdi de bir merak içindeyim

keskinlestirip kararttım biraz. test su şekilde...

Eklentiler

• Picsart_23-08-05_12-12-35-017.webp
    Picsart_23-08-05_12-12-35-017.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 51
merhaba hanımlar, testin biri geçen aydan negatif. diğeri de bu aydan çok silik çıktı. tabi bende reglime daha 5-6 gün varken yaptım testi. silik çıkması normal. fakat geçen ay gölge gibi bile çıkmamıstı. bu da beni umutlandırdı, acaba mı ki dedim🙈 testi regl tarihim gelince tekrarlayacağım ama şimdi de bir merak içindeyim
10 dakika içerisinde çıktı mı bu sonuç? Yoksa bekledi mi test?

10 dakika içerisinde çıktı mı bu sonuç? Yoksa bekledi mi test?
on dakika içerisinde de silik çizgi vardı fakat bu kadar net değildi. şu şekildeydi. testi dün yaptım

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-04-11-43-31-658_pixelab.black.camera.webp
    Screenshot_2023-08-04-11-43-31-658_pixelab.black.camera.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 47
on dakika içerisinde de silik çizgi vardı fakat bu kadar net değildi. şu şekildeydi. testi dün yaptım
Bazı testlerde kontrastla falan oynayınca da çizgi çıkıyor o yüzden net sormaya çalışıyorum. Birkaç gün daha bekleyip yeniden yapın testi bence. Regl tarihinizi geçmesini bekleyin. Kimyasal gebelik ihtimaline karşı.
regl tarihimi biraz beklemeli miyim yoksa hemen vermeli miyim acaba?

Silik bir çizgi var bende 5gunluk gecikme yaşıyorum 2 kere yaptım bu şekilde bile çıkmadı bence sizde var 🥰 testi tekrarlayın isterseniz
ay inşaallah sizin icinde benim içinde.. tekrarlayacağım da henüz regl tarihime var o yüzden birkac gün daha bekleyecegim🙈

Bazı testlerde kontrastla falan oynayınca da çizgi çıkıyor o yüzden net sormaya çalışıyorum. Birkaç gün daha bekleyip yeniden yapın testi bence. Regl tarihinizi geçmesini bekleyin. Kimyasal gebelik ihtimaline karşı.
haklısınız. aslında daha önce düşük yaptığım icjn bu defa çok istiyorum galiba. onu daha net görülsün diye yaptım, regl tarihime daha var çünkü ama oynamadan da gözle görülebilir şekildeydi dün. daha net görünsün diye yaptım. tarihkm gelsin tekrarlayacağım 🤭

haklısınız. aslında daha önce düşük yaptığım icjn bu defa çok istiyorum galiba. onu daha net görülsün diye yaptım, regl tarihime daha var çünkü ama oynamadan da gözle görülebilir şekildeydi dün. daha net görünsün diye yaptım. tarihkm gelsin tekrarlayacağım 🤭
Rabbim gönlünüze göre verir inşallah. Güncelleme yaparsınız testi tekrarladığınızda♥

Naptınız varmı gebelik acaba

regl tarihinden 3 gün önce yerleşme kanamasına benzer bir kanama geldi lekelenme şeklinde. karnımda da ara sıra minik kramplar oluyor. testim net bir şekilde pozitif ama henüz kan veremedim şehir dışındaydım yarın vereceğim
Yorumu görünce bende yazmak istedim benimde reglime 2 gün vardı aşırı karın ve kasık ağrım var öğlen gibi sıvı akıntım oldu renkli kahverengi sonra pembe hala devam ediyor günlük ped koydum ama anlamadım ya regli olurmuyum inşallah olmam 2 tüp bebek 1 aşılama yaptırdım sonuçlarım negatif ilk defa böyle erken oluyor hep 1-2 gün geç olurdı

Test bozuk olmadığı sürece herhangi bir ilaç yada iğne tedavisi olmadıysa regliye yakın silik çıkmaz bence vardır birşeyler kan verin valla bende çok silikle öğrenmiştim

Yorumu görünce bende yazmak istedim benimde reglime 2 gün vardı aşırı karın ve kasık ağrım var öğlen gibi sıvı akıntım oldu renkli kahverengi sonra pembe hala devam ediyor günlük ped koydum ama anlamadım ya regli olurmuyum inşallah olmam 2 tüp bebek 1 aşılama yaptırdım sonuçlarım negatif ilk defa böyle erken oluyor hep 1-2 gün geç olurdı
benimde aynı şekilde oldu, üç gün devam etti ama damla şeklinde çok az oldu. pembe renkli ve kahverengi. testim pozitif çıktı. öğrenince haber ederim inşaallah. her ikimiz içinde hayırlısıyla rabbim nasip etsin🙌🌹

Back
X