Bence Hamilesin Gözün Aydınkeskinlestirip kararttım biraz. test su şekilde...
10 dakika içerisinde çıktı mı bu sonuç? Yoksa bekledi mi test?merhaba hanımlar, testin biri geçen aydan negatif. diğeri de bu aydan çok silik çıktı. tabi bende reglime daha 5-6 gün varken yaptım testi. silik çıkması normal. fakat geçen ay gölge gibi bile çıkmamıstı. bu da beni umutlandırdı, acaba mı ki dedimtesti regl tarihim gelince tekrarlayacağım ama şimdi de bir merak içindeyim
Silik bir çizgi var bende 5gunluk gecikme yaşıyorum 2 kere yaptım bu şekilde bile çıkmadı bence sizde varkeskinlestirip kararttım biraz. test su şekilde...
on dakika içerisinde de silik çizgi vardı fakat bu kadar net değildi. şu şekildeydi. testi dün yaptım10 dakika içerisinde çıktı mı bu sonuç? Yoksa bekledi mi test?
regl tarihimi biraz beklemeli miyim yoksa hemen vermeli miyim acaba?Bence Hamilesin Gözün AydınKan Testi Verebilirsin
Bazı testlerde kontrastla falan oynayınca da çizgi çıkıyor o yüzden net sormaya çalışıyorum. Birkaç gün daha bekleyip yeniden yapın testi bence. Regl tarihinizi geçmesini bekleyin. Kimyasal gebelik ihtimaline karşı.on dakika içerisinde de silik çizgi vardı fakat bu kadar net değildi. şu şekildeydi. testi dün yaptım
regl tarihimi biraz beklemeli miyim yoksa hemen vermeli miyim acaba?
ay inşaallah sizin icinde benim içinde.. tekrarlayacağım da henüz regl tarihime var o yüzden birkac gün daha bekleyecegimSilik bir çizgi var bende 5gunluk gecikme yaşıyorum 2 kere yaptım bu şekilde bile çıkmadı bence sizde vartesti tekrarlayın isterseniz
Kanda hemen çıkar zaten pazartesi sabahtan sağlık ocağına gidip verin bence birşey kaybetmezsinizregl tarihimi biraz beklemeli miyim yoksa hemen vermeli miyim acaba?
haklısınız. aslında daha önce düşük yaptığım icjn bu defa çok istiyorum galiba. onu daha net görülsün diye yaptım, regl tarihime daha var çünkü ama oynamadan da gözle görülebilir şekildeydi dün. daha net görünsün diye yaptım. tarihkm gelsin tekrarlayacağımBazı testlerde kontrastla falan oynayınca da çizgi çıkıyor o yüzden net sormaya çalışıyorum. Birkaç gün daha bekleyip yeniden yapın testi bence. Regl tarihinizi geçmesini bekleyin. Kimyasal gebelik ihtimaline karşı.
Rabbim gönlünüze göre verir inşallah. Güncelleme yaparsınız testi tekrarladığınızda♥haklısınız. aslında daha önce düşük yaptığım icjn bu defa çok istiyorum galiba. onu daha net görülsün diye yaptım, regl tarihime daha var çünkü ama oynamadan da gözle görülebilir şekildeydi dün. daha net görünsün diye yaptım. tarihkm gelsin tekrarlayacağım
Naptınız varmı gebelik acabahaklısınız. aslında daha önce düşük yaptığım icjn bu defa çok istiyorum galiba. onu daha net görülsün diye yaptım, regl tarihime daha var çünkü ama oynamadan da gözle görülebilir şekildeydi dün. daha net görünsün diye yaptım. tarihkm gelsin tekrarlayacağım
regl tarihinden 3 gün önce yerleşme kanamasına benzer bir kanama geldi lekelenme şeklinde. karnımda da ara sıra minik kramplar oluyor. testim net bir şekilde pozitif ama henüz kan veremedim şehir dışındaydım yarın vereceğimNaptınız varmı gebelik acaba
Yorumu görünce bende yazmak istedim benimde reglime 2 gün vardı aşırı karın ve kasık ağrım var öğlen gibi sıvı akıntım oldu renkli kahverengi sonra pembe hala devam ediyor günlük ped koydum ama anlamadım ya regli olurmuyum inşallah olmam 2 tüp bebek 1 aşılama yaptırdım sonuçlarım negatif ilk defa böyle erken oluyor hep 1-2 gün geç olurdıregl tarihinden 3 gün önce yerleşme kanamasına benzer bir kanama geldi lekelenme şeklinde. karnımda da ara sıra minik kramplar oluyor. testim net bir şekilde pozitif ama henüz kan veremedim şehir dışındaydım yarın vereceğim
Test bozuk olmadığı sürece herhangi bir ilaç yada iğne tedavisi olmadıysa regliye yakın silik çıkmaz bence vardır birşeyler kan verin valla bende çok silikle öğrenmiştimmerhaba hanımlar, testin biri geçen aydan negatif. diğeri de bu aydan çok silik çıktı. tabi bende reglime daha 5-6 gün varken yaptım testi. silik çıkması normal. fakat geçen ay gölge gibi bile çıkmamıstı. bu da beni umutlandırdı, acaba mı ki dedimtesti regl tarihim gelince tekrarlayacağım ama şimdi de bir merak içindeyim
benimde aynı şekilde oldu, üç gün devam etti ama damla şeklinde çok az oldu. pembe renkli ve kahverengi. testim pozitif çıktı. öğrenince haber ederim inşaallah. her ikimiz içinde hayırlısıyla rabbim nasip etsinYorumu görünce bende yazmak istedim benimde reglime 2 gün vardı aşırı karın ve kasık ağrım var öğlen gibi sıvı akıntım oldu renkli kahverengi sonra pembe hala devam ediyor günlük ped koydum ama anlamadım ya regli olurmuyum inşallah olmam 2 tüp bebek 1 aşılama yaptırdım sonuçlarım negatif ilk defa böyle erken oluyor hep 1-2 gün geç olurdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?