Hamile miyim? Yardımınıza ihtiyacım var

duaduadua

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
61
77
39
Merhaba kızlar,

bugün regl olmam gerekiyor ama müthiş derecede sabahtan beri mide bulantım vardı. hatta son 4-5 gündür ara ara oluyor. Az önce test yaptım, pozitif gibi görünüyor ama emin olamadım, yanılma payı var mıdır? Akşam kan testi yaptırıcam inşallah. Ama dayanamadım sizin fikirlerinizden tecrübelerinizden faydalanmak istedim.

Çok teşekkür ederim :KK24:

Eklentiler

• image1[1].jpeg
    image1[1].jpeg
    68,3 KB · Görüntüleme: 177
Merhaba kızlar,

bugün regl olmam gerekiyor ama müthiş derecede sabahtan beri mide bulantım vardı. hatta son 4-5 gündür ara ara oluyor. Az önce test yaptım, pozitif gibi görünüyor ama emin olamadım, yanılma payı var mıdır? Akşam kan testi yaptırıcam inşallah. Ama dayanamadım sizin fikirlerinizden tecrübelerinizden faydalanmak istedim.

Evet canim hamilesin gozun aydin hemen kan testi ver hayirli haberlerini bekliyoruz

Merhaba kızlar,

pozitif bebegim bariz korkma kan ver :KK66:

Merhaba kızlar,

Ayyy maşallah hadi hayırlısı olsun. Allah tamamina erdirsin

Selam kizlar adetim 2 gün gecti goguslerde asiri hassasiyet ve karnimdan kasiklarima dogru asiri agri var ara ara hafoften migde bulantim oluyo iki kere test yaptim negatif cikti. Ve hic adet belirtim yok sizce hamilemiyim yardimci olun cok heycanliyimm

Çok teşekkür ederim ya, henüz eşim dışında kimseyle paylaşmadığım için sizin sözleriniz çok kıymetli benim için. Çok sağolun :)

Mesai saatinin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum :)

kızlar bat tarihim 3 gün geçti bn napıyım test negatif cıktı hafta sonu kan verip öğrenecez bakalım bana da dua edin sabırla bekliorum:)

Meraba arkadaşlar ben her ay düzenli oluyrum ve 15 gün oldu hala olmdık 10 12gün önce kandan baktrdım birşey çıkmadı karnım cok agrıor regl olucakmışm gibi halsizlk var birazda bugün hast gittim tahliller yarınamış peli bu 10 gün içinde degişme olmuş olablrmi:KK43:;(

Arkadaşlar ben eşimle 16 gün önce iliskiye girdim ama adetim bittikten 1 sonraki gün girdik ondan sonra iki gün önce girdik korunmadık ama icime de boşalmadı 16 gündür baş ağrısı halsizlik mide bulantısı iştahsızlık var iki gündür bacaklarıma vuran kasık ağrım var adetime 6 gün var ilişkinin 14. Günü test yaptırdım negatif cıktı hamile olma ihtimalim var mı yardım edermisiniz lütfen

sevgilimle sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. zevk suyu varken sürekli vajina çevreme sürttü içime girmedi.sonra boşaldı ama peçeteye sonra başka peçeteyle sildik ve tekrar sürtünmeye devam ettik. sonra bıraktık. 11 gündür adetim gecikti. biri erken test olmak üzere 4 tane test yaptık. hepsi de negatşf çıktı. hamilelik belirtisi yok.adetimden 15 gün sonra yaşadık bu ilşkiyi. sizce hamile miyim? diğer belirtiler yok ama. hani zevk suyundan gelmiş olabilir mi vajina çevresine de tam gelmedi ama sizce nedir? testte yaptık negatif çıktı idrar testi yaptık ama. sizce hamile miyim?

sevgilimle sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. zevk suyu varken sürekli vajina çevreme sürttü içime girmedi.sonra boşaldı ama peçeteye sonra başka peçeteyle sildik ve tekrar sürtünmeye devam ettik. sonra bıraktık. 11 gündür adetim gecikti. biri erken test olmak üzere 4 tane test yaptık. hepsi de negatşf çıktı. hamilelik belirtisi yok.adetimden 15 gün sonra yaşadık bu ilşkiyi. sizce hamile miyim? diğer belirtiler yok ama. hani zevk suyundan gelmiş olabilir mi vajina çevresine de tam gelmedi ama sizce nedir? testte yaptık negatif çıktı idrar testi yaptık ama. sizce hamile miyim?
hamilelik riski var yumurtlama zamanina denk gelmis cnk ama test yapmissin negatif cikmis sonucta muhtemelen hamile diilsin ancak bu sekilde devam edersen hic hamile olmicain manasina gelmez cnk dikkatsiz davraniosnz iki dakikalik zevkiniz icin yasanmaya deymez hatalar yapmayin kimsenin ozel hayatina karismadim karismamda ama madem bisi yasiosunz onlemini korunmasini da yapin bide surtunme nedir ya h hic yapmayin daha iyi

kan testi yaptır kesin sonuç çıkar. Sanmıyorum hamile olduğunu. Bu kadar korkuyorsanda böyle tehlikeli oyunlara kalkışma.

merhaba kızlar .. ben bu ay preesed jel var ya onu kullandım. bu ay hislerim çok farklı hamile gibi hissediyorum :KK43:
sat 10 ağustos. en son adetim 5 gün gecikmeli geldi, parçacıklı ve yoğun geçmişti. o 10 içinde de başlarda yoğun en son da lekelenme şeklinde bitti. size sorum şu. adetin 10 ,12,14,16,18,20,22.. ilişkiler böyle devam etti.ben 12 ve 14 . günlerde bi tuhaf oldum.yani şüphelendim. şöyle ki iki gün falan göğüslerim yandı ve uçları sızladı. özellikle bir gün hangisiydi hatırlamıyorum 12 veya 14. günki ilşkiden sonraki gün acayip fena oldu uçları..üfledim inanın. güneş yanığı gibi cayır cayırdı o bölgem :O .. ve bu ay kasık ağrım bel ağrım o zamandan beri hiç geçmedi. sabahları ara ara midem bulanıyor. iştah konusunda çok değişken oldum. acayip bi uyku hali ve yorgunluk yaşadım.hala da yaşıyorum. bi ara akıntım oldu sarı-beyaz arası. göbeğim çok şişti bi anda kilo almış gibi 3 aylık gebe gibi duruyorum.duygusal değişikliklerim de var. bat a 7- 8 gün var göğüslerim biraz hassas ve uçları dik dik. bunlar belirti olabilir mi acaba ya ? jel den dolayı biraz daha umutluyum. hayırlısı ama bu ay 7. denememiz. Rabbim inş bana da nasip etmiştir anneliği :/