Hamile miyim yoksa değil miyim

Kasgdhjy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2022
15
1
1
26
Arkadaşlar ben 24 günde bir adet oluyorum. Hamile kalmak istiyorum ve lh ovulasyon testini kullanıyordum. 21 gün yumurtlama gördüm ( 21. Gün çarşamba günü oluyor) cumartesi günü adet oldum sandım.. Kahverengi lekelenme oldu en fazla 4 damla kadar. Sonra kesildi beyaz akıntım çok oldu. Şimdi de kanamam var gibi ama yok gibi bende t anlamadım. Normalde kanamam çok olurdi. Sizce neden oldu böyle bir şey

yerlesme kanaması olabılır mı acaba

Bana da yardımcı olur musunuz ben 7 gün geciktim son adet tarihim 18 Ekim evde test yaptım 2 dk baktım nekatifti sonra ertesugunu atmak için baktım pozitifti ama baya belirgin resim atacagim sonra gidip kan verdim değer 1082.26 çıktı onu da aticam ama goguslerimde hiç hasasiyet yok uyku iategi var sancım var bel ağrısı var hatta ben adet olurum diye düşündüm sizce testler hatalı çıkmış olabilirmi

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-21-11-38-39-092_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG-20221120-WA0007.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 49
Bariz hamilesiniz kan testindede baya değeriniz yüksek

Merhaba arkadaşlar yardımcı olurmusunuz Eylül'ün 21 de adet oldum ekimin 26 da adet olmam lazımdı olmadı kasımın 1 de kan testi yapdirdim ama cikmadi evdede test yaptım yine çıkmadı bu gün iki kez akıntıyla bilikde lekelenme oldu 28 de randevu aldım gidicem doktora lekelenme görünce endişelendim

Yok canım hamile değilsindir aynısı benim başıma da geldi kist vardır bir doktura git muhtemelen kist

Bence adet olacaksınız ama tam sökülmemiş bende de öyle oluyo ara ara ama en iyisi bi kaç gün bekleyip test yapın

Arkadaşlar ben hamile kalmak için doktora gittin. Yumurtalarim zamanında çatlamiyor, kiste dönüşüyor. Doktor bana drospera diye ilaç verdi. Ama baktığımda doğum kontrol hapı diye geçiyor. Bu ne demek yaa

Cnm banada verdi ben gebelik düşünüyorum adetim düzensiz dedim bu hapı verdi sende ise yarayıp hamile kaldin mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…