Hamile miyim yoksa

Fadime07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
72
11
3
33
Oncelikle Merhaba arkadaşlar
Ben.dusukten sonra ilk adetimi gördüm bitti fakat hala bel.ve rahmin olduğu bölgede ağrım var tekrar hamile olabilir miyim ? Yoksa başka sebeplerden olabilir mi

Oncelikle Merhaba arkadaşlar
Ben.dusukten sonra ilk adetimi gördüm bitti fakat hala bel.ve rahmin olduğu bölgede ağrım var tekrar hamile olabilir miyim ? Yoksa başka sebeplerden olabilir mi
Cnm bende senle ayni durumdayimm kurtajdan sonra ikinci adet gunum bugun ama dedgin gibi bel ve kasik agrim ve goguslerimde sizlama var evde test yaptim adetime 1 hafta kala ikinci cizgi oldukca silik gorunmesi bile zorr artik bilmiyorum olmasam bir iki gun daha bekleyip dr gidcm buda yaptim test

Hem uzun sürdü normalde 4 5 gün sürer 8 gün sürdü hemde ilk ve son 3 günü çamur gibi geldi ve ağrım hala geçmedi adet olduğumda kontrole gittim Dr korunmuyosunuz DMİ dedi ama test filan yapmadı vitamin verdi gebe ve emziren anneler için bi vitamin kullanıyorum sadece gebe olduğunu öğrendiğin gün gel dedi anlamadım .s tedirginim

Sen evde test yap ozmn belki gebelik vardir

Daha 1 hafta oldu kontrole gideli Dr gittiğimde 7. Adet günümdü test için erken diye yapmıyorum

Uff birsey bilmeden beklemek de kötü yarın sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum kan testi yaptırmak icin

Öyle canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…