Hamile miyim

sapsik-88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
1.177
823
53
br6mZb.jpg

Arkadaşlar reglime 4 gün var bugün gün içinde idrar testi yaptım 2. Çizgi silikte olsa çıktı ilk kez 2. Çizgiyi gördüm
Çok heyecanlandım 18 aydır gebelik oluşmuyordu

Resmi yüklemeye çalıştım inşallah başarımisimdir
Rica etsem bakar mısınız

evet canım silik çizgi var tebrik ederim aça keşke diger testlerden alsaydın onlar daha kullanışlı

testini ustunu açmışsınız dikkatli bakınca fark etdim))çizgi var ama

Teşekkür ederim canım inşallah vardır hangi testlerden canım erken gebelik mi

Evde testim vardı ondan yaptım yarın da sabahtan kan vercem inşallah vardır

Evet canim :KK66: emin olmak için düşün halimi :KK66:
İnşAllah degerlerin iyi çıkar canım bende 2gün önce yapmışdım cıkamışdı bende böyle açmıştım))dahasında günüm geçincd yaptım silikti ertesi sabah yaptım koyulaştı darısı sana İnşallah

İnşAllah degerlerin iyi çıkar canım bende 2gün önce yapmışdım cıkamışdı bende böyle açmıştım))dahasında günüm geçincd yaptım silikti ertesi sabah yaptım koyulaştı darısı sana İnşallah

İnşallah canim allah razı olsun kan testi yaptırmaya bile korkuyorum
Yarın ilk iş kan vermek ;) İnşallah vardır ya

Ovulasyon testi değilse hamilesin :) sağlıkla kucagina alirsin insallah

Merhaba birden ilgi alanıma girdiniz benim bat yarın siz kaç gün sonra yaptınız ☺☺☺

br6mZb.jpg

Arkadaşlar reglime 4 gün var bugün gün içinde idrar testi yaptım 2. Çizgi silikte olsa çıktı ilk kez 2. Çizgiyi gördüm
Çok heyecanlandım 18 aydır gebelik oluşmuyordu

Resmi yüklemeye çalıştım inşallah başarımisimdir
Rica etsem bakar mısınız
İnşallaj istediğiniz gibi pozitiftir.
Testin markası nedir

Bi de erken gebelik testiyle deneyin ya da adete az kaldıysa direkt kan testi yapın
Regl cuma günü
Aslında başka test alalım dedik ama yarın sabahtan kan vereceğim en garantilisi çünkü kist polip miyom hepsi var bende yani gebelik varsa progestan a falan bir an önce başlamalıyım

Back
X