• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm stresdende etkilenmis olabilir saglik ocagina git kanina baktir goguslrde yumurtlamadan 3 4 gun sonra hassyt basladimi yani regliye 11 12 gun kala
evet var hassasiyet bi de saçımı yıkadım hala yağlı gibi normalde öyle olmaz şimdi stres yapsam okey de adetten önce kahve leke beni çok süphelendirdi

Cnm yani rabbim vermis ne guzl bak biz 5 aydr isdioz bu ay ii jaber allim die nasil bklioz otle dusunme ki
canım isteme düşünme kendini başka şeylere ver o zaman olur biraz zor biliyorum ama ne kadar çok düşünürsen o kadar uzaklaşır senden

adetimden önce kahve leke geldi adet günüm ve kahve lekelenmelerim var şuan pretictor express yaptım sonuç negatif sabah da mide bulantım vardı sizce psikolojik mi ? nolur yardım edin arkadaşlar adet mişim gibi ağrım var ama akmıyor ilişki tarihim 15 nisan
Bence psikolojik arkadşaım bende 2 gün geçsin ay midem bulandı sanki ayy uyku bastı gibi psikoljik tiriplere giriyorum :D inşallah hamilesindir diyimde :)

peki adet öncesi leke nedir
olabilir bunlar normal şeyler.Benimde çok düznliydi saati bile düzenliydi atıyorum ayın 1 inde saat 12 ile 1 arası olurdum bu gerçekne böyleydi ne zaman korunmadık.Düzensizleşti kahverengi lekeler pembe lekeler bir gün siliyorum var 3 gün sonra gelmiş vs.sıkıntılar ne kadar evlisin kaç yaşındasın bilmiyorum ama çocukla uğraşmak istemiyorum deme bence Allah korusun istediğinz zamanda sıkıntı olmasın. Herşeyin hayırlısı yani. Bekle stres yapmaaa sabah kan verirsin yarın yada özel hastaneye verirsin öğlen yemeğinde veya çıkışta stress yok :KK54:

olabilir bunlar normal şeyler.Benimde çok düznliydi saati bile düzenliydi atıyorum ayın 1 inde saat 12 ile 1 arası olurdum bu gerçekne böyleydi ne zaman korunmadık.Düzensizleşti kahverengi lekeler pembe lekeler bir gün siliyorum var 3 gün sonra gelmiş vs.sıkıntılar ne kadar evlisin kaç yaşındasın bilmiyorum ama çocukla uğraşmak istemiyorum deme bence Allah korusun istediğinz zamanda sıkıntı olmasın. Herşeyin hayırlısı yani. Bekle stres yapmaaa sabah kan verirsin yarın yada özel hastaneye verirsin öğlen yemeğinde veya çıkışta stress yok :KK54:
cumaya kadar bekleyeceğim kan o zaman veririm artık sen idrarda çıkmadı diye mi değildir diyorsun canım

cumaya kadar bekleyeceğim kan o zaman veririm artık sen idrarda çıkmadı diye mi değildir diyorsun canım
arkadaşım sen eğer korunyorsan bişey yoktur.Adetler düzensizleşiyo artık normal şeyler. Test de negatif çıkmış belki adet olursun cuma ya kadar

Kızlar benim idrar testlerim şimdiye dek hiç yanıltmadı. heleki predictor yaptım diyorsun, ben o markaya çok güveniyorum. bebek istemiyorsun demek ki hazır değilsin ama çok ciddi bir sebebi yoksa hamile kalınca aldırma sakın, 2 arkadaşım yıllar önce kürtaj oldukları için şuanda bebek sahibi olamıyorlar.

Kızlar benim idrar testlerim şimdiye dek hiç yanıltmadı. heleki predictor yaptım diyorsun, ben o markaya çok güveniyorum. bebek istemiyorsun demek ki hazır değilsin ama çok ciddi bir sebebi yoksa hamile kalınca aldırma sakın, 2 arkadaşım yıllar önce kürtaj oldukları için şuanda bebek sahibi olamıyorlar.
aldırmam canım doğururum mecbur testi araştırdım da güvenilir değil diyordu alla alla peki adetimin 1. günü çıkar mı testte

Back
X