Hamile miyim??

Greeneyesss13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
1
0
1
30
Sevgilimle prezervatif kullanarak ilişkiye giriyoruz. Yırtılma, delik, çıkma söz konusu değil çünkü çok dikkat ediyoruz üstelik geri çekilme yöntemini de kullanıyoruz. Ama bu ay adetim 12 gün gecikti olacakmış gibiyim karnıma arada sancı giriyor göğüslerim şiştiler ama bir türlü olmuyorum idrar testi negatif çıktı ama yinede korkuyorum sizce hamile olabilir miyim?

Kan testi yaptır ve kadin doguma git. En doğru cevabi oyle alırsın

Hamile olma ihtimalin yok gibi görünüyor adet söktürücü bitki cayi falan icebilirsin, baska sebeplerden gecikmis olabilir kadın dogum doktoruna gidebilirsin

İdrar testinde çıkmadıysa değilsindir. 12 gün uzun bi süreç idrar tahlilinde çıkmaya yetecek kadar

Ben anlamıyorum ki evlenmeden ilişkiye rahatca zevkle giriyosunuz hamile olma gibi durumunuz olunca evhamlanıyosunuz.Ya ilişkiye girmeyin yada bunların getirisine katlanırsınız.

Bir kadın doğumcuya git

Korunurken hamile kalmak diye birsey var ama testler negatif ciktigina gore diger ihtimalleri degerlendirmek lazim...

Hormon bozuklugu, ilac kullanimi, stres, kistler vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…