- 29 Aralık 2015
- 603
- 636
- 23
- 41
- Konu Sahibi Nickname10
-
Teşekkür ederim sizde sonuç ne peki böyle bir şey mümkün muNisanlisiyla iliski yasamasi size mi kaldi? Size ne? Burada eleştirilecek tek şey var o da hamilelik icin korunmamasi ve hamileligin nasil meydana geldiğini bilmemesi. Ben evlenmeden önce yapmadim ama yapana da rörörö demedim. Onu baglar. Herkes haci imam olmuş hayret bir şey ya.
Evlilik dışı iliski yasayip hamile kalanlar sizin gibiler yüzünden intihar ediyor. Hoş siz ölsün diyecek kadar canisiniz.
Çok teşekkür ederimHanımlar lütfen, dini içerik yazmayın ve üyeye fake muamelesi yapmayın hemen.
Konu sahibesi hamile değilsiniz fakat bundan sonra sizi hamilelik endişesine sürükleyecek boyutta bir ilişki yaşarken lütfen korunun, jinekoloğa gidip size en uygun korunma yöntemini önermesini isteyin.
Kusura bakmayın ben sadece bu soruyu sormak için üye oldum. Kimseyle alay etme gibi bir düşüncem yok sadece geleceğim adına endiseliyimdalga gecme yok canim. sadece bütün basliklara ayni seyi yazmis. ve geriye cvp vermemis.
Öneriniz için teşekkür ederim denedim ve hayır cevabını aldım biraz daha rahatladımValla bilemedim ben şüpheli geldin.. Google playde gebelik testi uygulaması var bide onu dene istersen..
Bana diyorsan eğer ben yanacaksin şirk koşuyorsun yok şu yok bu demedim çarpıtmayın lütfen.. sadece günah dedim.. ne var bunda...Yok ben sana demedim yanacaksin vari şirk kosanlara dedim.
Valla bende onu anlamadım canım... bi anda bana döndü olay :))))millett neyin günah neyin sevap olduğunu bildiği halde her haltı yaparken bide gelip burda dalga geçer gibi hamile miyim diye sorarken ve yaparken düşünmeyip şimdi geleceğinden endişe ederken sıkıntı yokda.. bunun günah olduğunu söyleyip dile getiren mi cani yobaz oluyor şimdi..
böyle konulara yorum yapmamak en iyisi her zaman boşverrr :):)Valla bende onu anlamadım canım... bi anda bana döndü olay :))))
Aynen canım haklısın :))böyle konulara yorum yapmamak en iyisi her zaman boşverrr :):)
Aynen canım haklısın :)böyle konulara yorum yapmamak en iyisi her zaman boşverrr :):)
Cevabınız için çok teşekkür ederim. geri çekildiğini söyledi nişanlım ama yine de olabiliyormuş diye okudum endiseliyim bu yüzdenKeşke bir şeyler yaşamak istiyorsan bilinçli bir şekilde yaşasaydın. Tabi ki bana düşmez, fakat senin için diyorum. 3,5 ay içinde hamile olsan mutlaka anlardın, belirtileri olurdu. Hamile olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?