Hamile miyim?

Hamile miyim?

• Hamile

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    5
2 yıldır bebek beklemeniz sizin psikolojinizi biraz etkilemiş olduğunu görüyorum , yukardaki ankete bakınca.
Hamile misin değil misin bilemem ..Umarım hamilesindir. Ama hamile değilsen bilki daha önünde uzun yıllar var bebek sahibi olabilmek için ..
Şimdi buradan sana umut vermek de istemem ama benimde ilk hamileliğimde kasıklarımda regl sancısından biraz farklı hissettiğim bir ağrı olmuştu. Normalde regl ağrım belimde başlar.. Muhtemelen hayal kırıklığına uğramaktan korktuğun için burada bizlerle paylaşmak ve fikirlerin umut olmasını istedin seni anlıyorum.

Hic belirti yasamadan da hamile kalabilirsin.
Ama adetin gectiyse zaten idrar testinde çıkar.
Daha net sonuc almak istersen kan tahlili yaptir.

Insallah hamilesindir.

canım stresten gecıkme yasamıs olabılırsın tecrubelı degılım ama hamılelıgın daha farklı belırtılerı oluyormus.

Şimdi hepinizin yazisini okuyamasamda bir çoğunuzunkini okudum. Hepimizde aynı kırıcı laflar... Test yaptırmak benimde aklıma geldi tabikide. Ama 2sene boyunca hep test yaptırıp sonuç hüsran olunca bu seferde sizinle paylaşıp bilgi almak ,ufacikta olsa sadece bi 'hamile olabilirsin' maçımızı duyup mutlu olmak istemiştim.. ama inanın aldigi cevaplar karşısında daha çok üzüldüm.. Haaa dediginizide yaptım yazdığınız kırıcı laflardan sonra ders alıp aldım testi ve sonuç negatif. Ve testi yaptirtan 2 saat sonra adet oldum .. sizden istediğim sadece dua etmeniz veya yardımcı olup güzel sözler soylemenizde .. ne duyum ki çok sagolunkizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…