Hamile miyim?

Sürprizler çok.. Mesela ben üçüz kardeşlerden biriyim :) Ve anneme çocuğu olmayacagini soylemisler birkaç yıl. Fakat tedavi gerektirmeden birden üçüz. Hatta 7 yil sonradan yine tedavi olmadan bir kardeşimiz daha oldu. Hamile kalamazsın,olmaz derken 4 çocuğu var şimdi. Elhamdulillah :)

İnşallah canım ya en ucuz testlerden yaptım ve daha adetim 3 gün gecti ve sabah idrarı da değil çizğinin bu kadar net olması normal mi?
Ben 2 çocuğumu da böyle öğrendim.
Ucuz testlerle
Bayağa belirgin daha ne olsun
Benim bir kız arkadaşım 1 gün gecikmeyle öğrendi, bu testle

Çok duyuyorum. Tüp bebekten sonra dogal yolla hamile kalanları Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.. bu arada yarın için bir arkadaştan rica ettim dr gidicez beraber inşallah güzel heberler alırım..

yaklaşık 35 gün önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olduk ve kürtajdan 15 gün sonra beklemek istemediğimiz için ilişkiye girdik..2 gündür 1 pedi doldurmayacak kadar siyaha yakın renkte bir kanamam var.hiç bu renkte adet görmemiştim ve genelde pıhtılı olurdu kanamam ama bu sefer normal adetlerim gibi değildi..6 gündür sol kasığımda ağrı var.midemde bulanıyor 2 gündür..silik ikinci bir çizgi var burda dikkatli bakınca belli oluyor sizce hamiile olabilir miyimmm:)kızlarrr yaklaşık 35 gün önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olduk ve kürtajdan 15 gün sonra beklemek istemediğimiz için ilişkiye girdik..2 gündür 1 pedi doldurmayacak kadar siyaha yakın renkte bir kanamam var.hiç bu renkte adet görmemiştim ve genelde pıhtılı olurdu kanamam ama bu sefer normal adetlerim gibi değildi..6 gündür sol kasığımda ağrı var.midemde bulanıyor 2 gündür..silik ikinci bir çizgi var burda dikkatli bakınca belli oluyor sizce hamiile olabilir miyimmm https://imageshack.us/i/poTKCBtSj

Sanki ilk çizgide kırmızının rengi aktığı için yanda bir kırmızı çizgi görünüyor gibi. İsterseniz bir test daha yapın onun içini açmayın bi öyle bakalım yada erken gebelik testi yapın inşallah hamilesinizdir.

Ben bugün dr gittim arkadaşlar ultrasonda baktı şükür keseyi gördük haftaya inş daha ayrıntılı görürüz. 5 haftadayız. İnşallah herşey yolunda gider. Dua edin bizim için de..

Merhaba,
Sevgilimle 03.05 tarihinde prezervatifle iliskiye girdik fakat icime o sekil bosaldiktan sonra prezervatif vajinamda kaldi ve erkek arkadasim onu hemen cikardi. O gunden beri hamilelikten supheleniyoruz. Adet oldum fakat 2 gun surdu ve her zamanki gibi degildi acaba uzerine gorme dedikleri bu mu? 2 kere idrar testi yaptim. 1.si 2 hafta onceydi digeride gecen haftaydi. Ikiside negatif cikti. Ama uzun sureden beri beyaz-sarimsi bir akinti var. Gogsum hassas. Supheli iliskinin uzerinden 27 gun gecmis ve iki testte de negatif cikmis. Acaba yinede hamilemiyimdir ? Not : suphelendigimiz iliski bir onceki adetimden 14 gun sonra yani yumurtlama doneminde gerceklesti bu sebepten dolayi suphelerimiz artiyor. Cdvaplarsaniz cok sevinirim. Simdiden cok tesekkurler.

Malesef dün aniden bir kanama başladı.2 saatte 12 tane ped değiştirecek kadar çoktu ve bildiğiniz büyük büyük parçalar geliyordu..doktora gittik meğer içerde bir miktar parça kalmış ve 2 haftalık bir gebeliğim varmış...doktor bunca kanamaya onun düşüyor olduğunu söyledi..hastaneye yatırdılar ve bir kürtaj işlemi daha...ilk kürtajımda genel anesteziyle olduğumdan o anı bilmiyordum.bu sefer sadece bir iğneyle bütün işlemi yapmışlar...o an o kadar çok canım acıdı ki kıyametler kopardım bırakın beni diye..insan hem tekrar evladını kaybedip üzerinede böyle içinden söküp aldıklarına şahit olunca psikolojikman çöküyor..Rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin..

Çok büyük geçmiş olsun fakat benim anlayamadım iki haftalık bir gebelik için neden kürtajı gerekli gördüler neden psikolojinizi bu denli bozdular bildiğim bununla ilgili verebilecekleri bir ilaç var. Bebek rahime henüz yeni tutunmuşken neden rahimi kazıma ihtiyacına girdiler yani.

Yeni üye ilk mesaj biraz şüphe uyandırıcı ama sizede tavsiyem adet tarihinizin üstünden 15 gün geçmesini bekleyip testi öyle tekrarlayın ve dediğinize göre şuan neredeyse 30 gün olduğuna göre şu ara yapacağınız bir idrar testinde hamilelik varsa çıkabilir yinede en kesin çözüm kan testidir

Allah razı olsun canım önceki gebelikten kalan parçaları almaları gerekti ve ben hastaneye gidene kadar çok kan kaybettim.Doktora kurtarabilirmiyiz dediğimde canımdan mı olmak istiyorsun içerdeki parçaları almazsak kan kaybından tehlikeye girersin bu kadar kan kaybetmeseydın ilaçla hallederdik ama şuan ilaçla olmaz dedi...ben hastaneye nasıl gittiğimi fln hatırlamıyorum eşim ben iyice kötü olunca alıp götürmüş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…