Hamile miyim?

nickyokdayok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
310
338
103
Sizce hamile miyim? Kan tahlili de verdim sonuç henüz çıkmadı ama içim pır pır dayanamadım.

Eklentiler

• IMG_2034.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 204
Bariz hamilesin canım tebrik ederim :)
Testin üzerinde yazan dakika icerisinde belirdiyse tabi bu cizgi.

İnşallah benim olmuyordu bir yıldan fazladır kendi kendine oldu inanamadım. Adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor ama adet yok. Bir test yaptım böyle çıktı. Rabbim mubarek günde inşallah isteyen herkese verir. Bu arada ilk öğrenenlersiniz

Rabbımın mucizesi canım başka bır anlamı yok rabbım kucağınada almayı nasip etsin hadi akşama hazırlık yap esine guzel haberi vermek içşn plan yap bakalım amiiiinn inşallahh canım ben onyıldır beklıyorum maleseff

Kizlar acillll. Bat 12 haziran ama bugün çok afedersiniz bir kaç damla kan lekesi gelmiş noktacik yani minik çok şaşırdım adetime daha 9 gün var cok şaşkınim yerleşme kanaması olabilir mi ama 2 _3 damlaylada yerlesme olur mu ki adet oldum desem daha 9 gün var kızlar ne demek bu lütfen acil çok meraklıyımmeraklıyım

Eşim istemedi dünya başıma yıkıldı bir iki yıl sonra yapalım dedi. Ya bebek ya ben dedi. Benim yaşım 37 bu arada. Daha bu bebek değilmiş canlı da değilmiş filan dedi.

Eşim istemedi dünya başıma yıkıldı bir iki yıl sonra yapalım dedi. Ya bebek ya ben dedi. Benim yaşım 37 bu arada. Daha bu bebek değilmiş canlı da değilmiş filan dedi.
O ne demek ya cani adam 2 yıl sonra nekadar sağlıklı bir gebelik gecirebileceksinki lütfen yanlış anlama ama yasında geciyor insanlar bu mucizeyi yaşamak icin ömürlerini veriyor bence girme cocugunun günahına cocugunu sec

H
Bende öyle yapacağım zannederim. Çalışıyorum nasılsa bakarım bir şekilde çocuğuma ama çok mutsuzum
mutsuzlugu bi kenara bırak mutlu ol daha hamileliğinin başındasın rn riskli zamanlar bebegini kucagına alacagın günleri düşğn ve pozitif ol ayaklarının üzerinde duran güçlü kadın durusundan asla vazgecme eşin ister yanınızda olur ister olmaz bu onun secimi ama sen bebegini asla bir secenek haline getirme sakın vazgecme cidden zor bi durum benim eşim böyle bir teklifle gelse ondan nefret ederdim heralde sen bebeginden baska bise düşünme ilk cocukmu

Hamilesin ve esim destek çıkmıyor ozaman sıkı sıkı korunsaydı kendi madem istemiyor allahım neler duyuyoruz rabbim sana sabır versin ne olursa olsun böyle bir adamla mutlu olamazsın zaten simdiden ayır yolunu ilerde çok geç olur pişmanlıgın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…