Hamile miyim??

Bir de adetin 4 .günü kadindoguma girmiştim bu ay,bana dedi FSH 9,5 olmuş tüp bebek olacaksin,ogluma kardes gerekti,ay bir kotu oldum,3 ay önce FSH 3,5 du, doğum kontrol hapı(3 ay kullandım) sonrası mi yükseldi bilemedim,ilk denememiz inşallah olmuştur. Doktor da bi garipti.

Arkadaşlar yarin aksam acil de kan testi yaptircam,buraya sonucu yazarım,yani idrar testinde gölge gibi bile çıksa negatif ya da pozitif sonuç alırız. Bari buna benzer durumlarda olanlara bir nevi yardımcı olurum

Benim testimde idrarı koyar koymaz ikinci çizgi çıkmıştı silik olmasına rağmen belliydi ve aradan zaman geçince de çizgi silinmedi seninki silinmiş galiba. Ben saklıyorum testi yapalı aradan neredeyse 5 hafta geçti silik olan ikinci çizgi hala duruyor. Ama testten teste fark edebilir ya da seninki çok Yen'i olduğu için böyle bişey olmuş olabilir tahminlerim bu şekilde artık yarın öğrenirsin inşallah güzel haberi alırsın :anneadayı:

Merhaba arkadaslar bende hamile kalmak istiyorum ilk bebegimi dusuk oldugu icin kurtajla aldirmak zorunda kaldim simdi olmuyor doktora gittik hicbir sebebi yok olmamasi icin benim gibi olan varmi neyapmam gerek 19gunluk bi gecikmem var 15.gunde test yaptm doktora gittim kan idrar ulturason bakildi negatif cikti 0.35 cıktı kantestinde birsey ifade etmiyormus bebek olusumda olsa cikarmiydi bu testlerde

Evet arkadaşlar,kan testi yaptırdım,sonuç negatif,idrarı ilk çöktüğümde dun ikinci çizgi çıkmıştı,sonradan kaybolmuştu,ne demekmiş yani aldanmayalim. Ama üzüldüm. Ve belirti bende de olmuştu,kasık bel ağrısı,ayaklara sancı...aldatıcı olabiliyor.

Merhaba arkadaslar bende hamile kalmak istiyorum ilk bebegimi dusuk oldugu icin kurtajla aldirmak zorunda kaldim simdi olmuyor doktora gittik hicbir sebebi yok olmamasi icin benim gibi olan varmi neyapmam gerek 19gunluk bi gecikmem var 15.gunde test yaptm doktora gittim kan idrar ulturason bakildi negatif cikti 0.35 cıktı kantestinde birsey ifade etmiyormus bebek olusumda olsa cikarmiydi bu testlerde
İnan arkadaşım bir şey diyip seni yanıltmak istemem,bilgim pek yok,hayırlısı diyelim

Back
X