Hamile miyim ?

Fosterj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2017
4
0
1
32
Buralarda yeniyim hepinize merhaba. Ben 1 yıldır nişanlıyım. 3 ay önce Nişanlımla ister istemez ilişkiye girdik. Fakat tam anlamıyla birleşme temas olmadı. Birçoğunuz ayıplar belki fakat sadece fikir istiyorum sizden. İlişki sonrası 10 gün sonra adetimi gördüm. Fakat 2. Adetimi 2 aydır göremiyorum. Gebelik testlerinede güvenemiyorum. Sizce hamile olmam söz konusu mudur ? Dış gebelik veya normal gebelik ?

Buralarda yeniyim hepinize merhaba. Ben 1 yıldır nişanlıyım. 3 ay önce Nişanlımla ister istemez ilişkiye girdik. Fakat tam anlamıyla birleşme temas olmadı. Birçoğunuz ayıplar belki fakat sadece fikir istiyorum sizden. İlişki sonrası 10 gün sonra adetimi gördüm. Fakat 2. Adetimi 2 aydır göremiyorum. Gebelik testlerinede güvenemiyorum. Sizce hamile olmam söz konusu mudur ? Dış gebelik veya normal gebelik ?

Evet canım olasılık var. Gebelik testine güvenebilirsin neden güvenmiyorsun? Eğer hamile ise iki aydır kesin çıkar.
Sık idrara çıkıyor musun? Şuan 2 ay geçti yani uzun bir zaman bu. Kasık ağrın olması lazım,baş dönmesi de olabilir.

Evet canım olasılık var. Gebelik testine güvenebilirsin neden güvenmiyorsun? Eğer hamile ise iki aydır kesin çıkar.
Sık idrara çıkıyor musun? Şuan 2 ay geçti yani uzun bir zaman bu. Kasık ağrın olması lazım,baş dönmesi de olabilir.
Ama ilişkiden sonra adet oldum normal bir şekilde. Buna rağmen olasılık olabilir mi ?

Kan testi neden yaptırmıyorsun?
Varsa kesin çıkar yani.

Hemen düğün düşünmüyorsanız adam gibi korunun.
Evli insanlar sizin kadar cesur davranmıyor..

Kan testi neden yaptırmıyorsun?
Varsa kesin çıkar yani.

Hemen düğün düşünmüyorsanız adam gibi korunun.
Evli insanlar sizin kadar cesur davranmıyor..

Tam anlamıyla birleşme mi olmadı
İster istemez olan ne
Sıkıntıdan adet olmamışsındır

İlişki sonrası adet gördükten kesinlikle gebe değilsin canm rahat ol

Cahillik mi desem aşırı endişe mi desem bilemedim. 2 aydır adet yoksa o günkü ilişkiden şüpheleniyorsan bebek şuan 3 aylıktır . Gözün aydın ...

3 aydır anlamış olman lazım hamile misin değil misin

Cahillik mi desem aşırı endişe mi desem bilemedim. 2 aydır adet yoksa o günkü ilişkiden şüpheleniyorsan bebek şuan 3 aylıktır . Gözün aydın ...

3 aydır anlamış olman lazım hamile misin değil misin
Mide bulantım yok. Baş dönmesi vs yok. Sadece iştahımda artış var. Diğer hiçbir belirtisi yok

Özelde kan testi yaptırın. Yarım saate çıkıyor diye biliyorum.

Arkadaşlar neyin kafasını yasiyosunuz kız ilişki sonradinda adet oldum dedi Son 2 aydır olamis büyük ihtimalle stresten olmamış yani suan hamile olsa bile 3 aylık bebek ne belirtiler verir hemde tam birleşme olmadan nasıl hamile kalınır ben 1 yıldır tutturamiyom

Arkadaşlar neyin kafasını yasiyosunuz kız ilişki sonradinda adet oldum dedi Son 2 aydır olamis büyük ihtimalle stresten olmamış yani suan hamile olsa bile 3 aylık bebek ne belirtiler verir hemde tam birleşme olmadan nasıl hamile kalınır ben 1 yıldır tutturamiyom

Arkadaşımın yengesi 4. ayda farketmiş. Hiçbir belirti vermeyebilir. Doktora gittim "sen hamilesin hanım hatta aldıracak zamanı da geçmiş" demişti. Aylarca üstüne görmüş demek ki. Böyle vakalar olabiliyor. Her gün düşünüp "acaba hamile miyim" diye stres yaptıysa gecikmiş olabilir. Ama her ihtimale karşı kan testi yaptırsın rahatlasın.

Ama ilişkiden sonra adet oldum normal bir şekilde. Buna rağmen olasılık olabilir mi ?
Olabilirsin.Büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır o.Adet sanmışsın.Düğüne var mı daha.Az kaldıysa problem etme karnın hemen büyümez.

Back
X