Hamile miyim??

serguzestt

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
210
532
18
30
Hayirli akşamlar arkadaşlar öncelikle bu bölüme bu konuyu açtım ama bir dert olarak değilde Sizden akıl almak adına
Kızlar reglim 4 gündür geçiyo eşimle dikkat etmemize rağmen böyle oldu normalde reglim 2 günün üzerine geçmez bunun için uygulama kullanıyorum hatta ilk defa böyle oldu açıkçası korkuyorum hamile kalmaya diyeceksiniz o zmn kendini saglma alsaydın diye haklısınız sizce hamile olma ihtimalim var mı. Gebelik testi negatif çıktı ne yapıcam bilmiyorum

Korunmasiz mi iliski oldu?
Oyleyse hamilelik ihtimali var tabi.
Testte negatif ciktiysa, olmama ihtimali de var tabi.
Kan testi en iyisi.

Hayirli akşamlar arkadaşlar öncelikle bu bölüme bu konuyu açtım ama bir dert olarak değilde Sizden akıl almak adına
Kızlar reglim 4 gündür geçiyo eşimle dikkat etmemize rağmen böyle oldu normalde reglim 2 günün üzerine geçmez bunun için uygulama kullanıyorum hatta ilk defa böyle oldu açıkçası korkuyorum hamile kalmaya diyeceksiniz o zmn kendini saglma alsaydın diye haklısınız sizce hamile olma ihtimalim var mı. Gebelik testi negatif çıktı ne yapıcam bilmiyorum
Test yapmışsınız ve negatif çıkmış.
Sabah tekrar yapın,
Hamilelik ihtimali var hep ama siz sanki strese girmişsiniz korkuyla ve reglinizi geciktiriyorsunuz.

Valla bende bu konuyu görmeden şimdi konu açtım tek farkla inşallah hamileyimdir diye cevaplari merak ediyorum

Arkadaşlara katılıyorum bence de kan vermelisin. Ama test negatif çıkmazdı hamile olsaydın 4 gün geçmiş çünkü..

Valla bende bu konuyu görmeden şimdi konu açtım tek farkla inşallah hamileyimdir diye cevaplari merak ediyorum
ben de konu açsam mı diye düşünüyordum ki 2nizin konusuna da denk geldim:) aynısı benimde başımda, reglim 9 gün gecikti, 6 gün geçtiğinde hızlı testlerden aldım negatifti ama hala olmadım. Emziriyorum şu an inşallah normal bir gecikmedir. Ptesi gelmiyor bir türlü:KK17:

Benimde 2 gün geçti ... Eşime esprisini yaptım hatta bugün ''Kendi kendimi hamile bırakma ihtimalim varsa hamileyimdir. ''diye bir çok kişide varmış meğer aynı sorun, havalardan olsa gerek...

ben de konu açsam mı diye düşünüyordum ki 2nizin konusuna da denk geldim:) aynısı benimde başımda, reglim 9 gün gecikti, 6 gün geçtiğinde hızlı testlerden aldım negatifti ama hala olmadım. Emziriyorum şu an inşallah normal bir gecikmedir. Ptesi gelmiyor bir türlü:KK17:
Pazartesi sonuçları yazalım mutlaka:) bnm bi tane çocuğum var rabbim eksikliklerini göstermesin ama suan çocuk bnde istemiyorum :(((

Bende normalde hiç sekmez 25. Günde olurum en kötü ihtimal 26. Günde olurum ama bugun 28 gün oldu ama 2 gündür de neden olmadım diye aklıma takıyorum.

Hatta 2 gün önce bugun kesin olurum diye ped bile taktım ama olmadım. Dediğim gibi havalardan büyük ihtimal.

Sürekli neden olmadım diye düşünüyorsanız o da geciktiriyor olabilir.

Bende normalde hiç sekmez 25. Günde olurum en kötü ihtimal 26. Günde olurum ama bugun 28 gün oldu ama 2 gündür de neden olmadım diye aklıma takıyorum.

Hatta 2 gün önce bugun kesin olurum diye ped bile taktım ama olmadım. Dediğim gibi havalardan büyük ihtimal.

Sürekli neden olmadım diye düşünüyorsanız o da geciktiriyor olabilir.
Bnm en fazla iki gün geçer dediğim gibi ya bir gün erken olurdum yada 2 gün geç 4 gün geçti elim ayağıma dolanıyor rabbim olmayan herkeze versin ama suan çocuk istemiyorum

Pazartesi sonuçları yazalım mutlaka:) bnm bi tane çocuğum var rabbim eksikliklerini göstermesin ama suan çocuk bnde istemiyorum :KK43:((
aynen benim kızım da 8 aylık, istemiyor değiliz de şu an çok erken, kızıma haksızlık gibi geliyor, miniminnacıkken ilgi de süt de bölünecek. Neyse artık herkes için hayırlısı Allah'tan..

Yaptığınız test negatif çıkmışsa hamile değilsinizdir büyük ihtimale ama siz yienede aynı testi deneyiz sabah erkenden yada en sağlamı kan verebilirsiniz..

Back
X