- 14 Mart 2018
- 210
- 532
- 18
- 30
- Konu Sahibi serguzestt
İyice strese girdimYarın kan testi vericem en kesini o olur sanirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyice strese girdimYarın kan testi vericem en kesini o olur sanirim
İyice strese girdim
Bnde oda yok Kaç gündür yüzümde sivilce çıksın diye bekliyorum oda yok :/// iki gündür uyku uyuyamıyorumya işte ben de aynı, sormayın strese girdikçe de gecikiyor,10 gün oldukasıklarımda ağrı var bugün, gözüm yolda bekliyorum hafi hayırlısı:))
Yarın olsun bakalım haberlesirizBnde oda yok Kaç gündür yüzümde sivilce çıksın diye bekliyorum oda yok :/// iki gündür uyku uyuyamıyorum
valla teselli edecek bir şeyler söylemek isterdim ama kelin ilacı olsa malum:)Bnde oda yok Kaç gündür yüzümde sivilce çıksın diye bekliyorum oda yok :/// iki gündür uyku uyuyamıyorum
Gerçekten öyle senin var mı suan yoksa olursa ilk mi olucakvalla teselli edecek bir şeyler söylemek isterdim ama kelin ilacı olsa malum:)
Allah bağışlasın 1 kızım var, 8 aylık henüz. Zaten kızım 2 yaşına gelince düşünüyorduk da su an erken diye panik yaptimGerçekten öyle senin var mı suan yoksa olursa ilk mi olucak
Allah bağışlasın bnm kızım 4 yaşına girecek herkez yap yap dedi kilom nedeni ile istemiyorum ani oldi dikkat etmemize rağmenAllah bağışlasın 1 kızım var, 8 aylık henüz. Zaten kızım 2 yaşına gelince düşünüyorduk da su an erken diye panik yaptim
Kızlar dün gebelik testi yaptım negatif cikti bugün dayanamadim kan testi yaptım 1.20 çıktı ihtimal var mı yoksa yok mu anlamdim
Arkadaşlar merhaba bi sorum olacaktı adetim gecikti hcg değerim 11.48 çıktı hamilelik var mi?Doktora gidicem de önce burda öğrenmek istedim
Tamam canım cok teşekkür ederim:)evet var canım hamilesin tebrik ederim. 2 gün sonra testi tekrarla artışını kontrol et.
Kaç haftalık peki bilginiz var mi: )evet var canım hamilesin tebrik ederim. 2 gün sonra testi tekrarla artışını kontrol et.
Kaç haftalık peki bilginiz var mi: )
Inşallah canım cok sağolDaha çok yeni canım yeni döllenme olmuş o yuzden kan verip artış olup olmadığını görmen gerekiyor şuan birsey söyleyemem insallah güzel artar değerin.