Hamile miyim??

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Kızlar merhaba, 26 nisan adet günüm 25 günde bir adet oluyorum. Adetime 10 gün kala evde temizlik yapip kendimi cok yordugum zaman kahverengi lekelenmem oldu baya ve kasık ağrım oldu. Sonra bir daha olmadi. Sonra 5 gun kala yine lekelenmelerim oldu özellikle tuvalete gidip peceteyle sildigimde pembe leke oluyordu. Doktora gittim hormon testlerime ve beta hcg ye baktı. Hormon testlerin adet olacağını gösteriyor dedi. Bugun adet olmam gerekirken ara ara kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. Ara ara kasik ağrılarım, surekli uyumak istiyorum, çok sık tuvalete gidiyorum az bisi yapıyorum ama. Cok su icmedigim halde. Ve aşırı yorgunluk var. Sizce hamilemiyim biraz daha beklesemmi husrana ugramaktan korkuyorum yine

Ben bilmem zaman daha iyi bilir:)))
Ne kadar açık yazabiliyorsunuz peçete azıcık yapma felan
Kadınlar arasında biliyorumda :KK22:bilemedim şimdi

Ultrasonumu getirin

Lütfen bir test al
Burda hangimiz bilebilir hamile olduğunu
Hem adet olacaksın demiş doktor

Komik oldugunumu sanıyorsun? Hiç bu durumu yasamadin herhalde. İns sende yaşarsın da ozaman görürüm ben seni! Ben burda bu durumu yaşayanlara soruyorum. Senin gibi insanliktan nasibini almamislara değil.

Ama bu saydıklarından yola çıkarak bi yere varamayız
Doktora gittiğinde yumurtlama günün geçmiş mi?

Burda kimse sen test yapmadan hamilesin deyip (eger olmadigin ortaya cikarsa) seni bosa umitlendirmek, ya da hamile degilsin deyip umidini kirmak istemez bence.
Bir test alip yapin.
Insallah hamilesinizdir.

Komik oldugunumu sanıyorsun? Hiç bu durumu yasamadin herhalde. İns sende yaşarsın da ozaman görürüm ben seni! Ben burda bu durumu yaşayanlara soruyorum. Senin gibi insanliktan nasibini almamislara değil.
Yo komik olduğumu düşünmüyorum
Ordan buraya hamilemiyim diye tahmin bekliyorsun
Kaldıki tüm ayrıntıları gözümüzde canlandırdık sayende,yok lekeydi Yok miktardı
Haaa diğer klasik boş beleş savunmana gelince
Madem tutuşacaktın,ne diye korunmadın
Çatır çatır yapmayı biliyorsunuz,sonra ıyyy hamilemiyim diye tutuşuyorsunuz
Sevişmeden önce korunmayı öğrenin

Çok saldırgansınız ama buradan okuduklarımızla bur cevap veremeyiz doktor olamayız kaldı ki doktor adet olacaksın demiş. Hamile değilsin belli ki. Ara kanamalar kistlerde olur belki bu ay folikül kistin var adetle gidecek bu kadar abartmayın ufacık kanmış vs imiş.

Sanırım uzun zamandır bebek istiyorsun. İnşallah hamilesindır. Ama bukadar fevri olup beddua etme lütfen. Hayırlısı olsun.

Evet uzun zamandir istiyoruz. Çok stresli gundeyim hergun husrana husrana ugramak cok kötü. Sadece biraz bu yorumlardan biraz da olsa iyi hissetmek istedim ama resmen dalga geciyorlar. Beddua eden bir insan değilim hayatimda kimse etmedim. Ama bu kadar hassas noktada böyle yorum yapmalari ne kadar doğru. Sorduguma pisman oldum zafen

Yo komik olduğumu düşünmüyorum
Ordan buraya hamilemiyim diye tahmin bekliyorsun
Kaldıki tüm ayrıntıları gözümüzde canlandırdık sayende,yok lekeydi Yok miktardı
Haaa diğer klasik boş beleş savunmana gelince
Madem tutuşacaktın,ne diye korunmadın
Çatır çatır yapmayı biliyorsunuz,sonra ıyyy hamilemiyim diye tutuşuyorsunuz
Sevişmeden önce korunmayı öğrenin

Gerçekten komiksin. Derdim hamile kalamamak uzun zamandır bunu bekliyoruz

Evet uzun zamandir istiyoruz. Çok stresli gundeyim hergun husrana husrana ugramak cok kötü. Sadece biraz bu yorumlardan biraz da olsa iyi hissetmek istedim ama resmen dalga geciyorlar. Beddua eden bir insan değilim hayatimda kimse etmedim. Ama bu kadar hassas noktada böyle yorum yapmalari ne kadar doğru. Sorduguma pisman oldum zafen
umarım hamilesindir. Doğurup çöpe oraya buraya atana değil allah sizin gibi isteyene versin. Stres yapma ooluruna bırak bence

Mune Mune rica etsem konumu kapatir misin.

Bu arada insanlığımı sen sorgulayacak değilsin

Bir lafa gözü dönmüş gibi insan dışı varlık gibi saldıran sensin

Tüm kötü dileklerin seni bulsun kardeşim
Hayırlı iftarlar,çocuk düşünmüyorum şuan
Ama senin o pis dileğin bedduan ile dönmüyor dünya
Yalnız otur düşün bir şu kalbini
Pekte kalbi pis kara biriymişsin neyse
Senin çirkefliğinle uğraşacak değilim
Evet konun sonunda farkettim çocuk istediğini
Allah kalbine göre verir merak etme

Gerçekten komiksin. Derdim hamile kalamamak uzun zamandır bunu bekliyoruz

Back