Hamile miyim??

Komik oldugunumu sanıyorsun? Hiç bu durumu yasamadin herhalde. İns sende yaşarsın da ozaman görürüm ben seni! Ben burda bu durumu yaşayanlara soruyorum. Senin gibi insanliktan nasibini almamislara değil.
Dedigim gibi kimse net bir cvp veremez sana.
Ama arkadasa bu sekilde beddua etmen cok cok kotu.
Allah hepimizin kalbine gore versin.
Insallah hamilesindir.

iftar yaklaştıkça buradaki sinir katsayısı artıyor valla gerim gerim geriliyor herkes :işsiz:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

günde 83412324 tane böyle soru soruluyor kimseye bişey demiyorsunuz da bu kızın suçu neydi? o_O farklı bişey anlatmamış ki diğerlerinden.
bdv yerine gebelik bölümüne açsaydı bayağı ciddi yorumluyorlar orada
Konu sahibi çok fevri o yüzden tepki aldı ben sataşmak için yazmadım düşüncelerimi yazdım sataşma laf sokma deyincede durumunuda anlayınca tamam dedim

Bu forumda dönen hamile miyim konularından fenalık geldi artık. Keşke site girişine hamile olup olmadığınızı bilemeyiz lütfen eczaneden test alıp yapın diye uyarı ekranı çıkarsalar..
Hamilelik istediğinizi her ne kadar anlasam da burdaki konunuzun mantıklı bir açıklamasını bulamıyorum. Sizi en yakın eczane ya da hastanede görmek isteriz tüm forum olarak.

Komik oldugunumu sanıyorsun? Hiç bu durumu yasamadin herhalde. İns sende yaşarsın da ozaman görürüm ben seni! Ben burda bu durumu yaşayanlara soruyorum. Senin gibi insanliktan nasibini almamislara değil.

bence regl olacaksınız baksanıza barut gibisiniz. zehir akmış resmen ağzınızdan kadının ne insanlığını bırakmışsınız ne çocuk sahibi olamamasını. insaf yahu.

Şurdan biri çıkıp ayy hamilesin kesin benimde böyle olmuştu dese umutlansan ve adet olsan daha mı iyi yani?
Mantıklı bi insan gider test yapar kan verir sonucu öğrenir.
Mantığı yerinde olan ve kalbi kararmamış insanlar aklı başında bir çocuk yetiştirebilir ancak. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Doktorunuz regl zamanınızın yaklaştığını söylemiş. Bence birkaç güne olursunuz.

Umutlanıp umutlanıp sonrasında hüsrana uğramak çok kötüdür eminim. O yüzden böyle durumlarda umutlanmamaya çalışın. Belirtiler regl belirtisinden pek farklı görünmüyor çünkü.

Biraz sakin olmaya çalışın sert çıktığınız yorumlar aslında kızılacak türden değil Hoppa Çevremde gördüğüm kadarıyla çocuk sahibi olmaya çalışmak insanları psikolojik olarak yıpratıyor. O yüzden sakin kalmaya çalışın yoksa kendinize zarar verirsiniz.

Umarım sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olursunuz :KK68:

Konu sahibi çok fevri o yüzden tepki aldı ben sataşmak için yazmadım düşüncelerimi yazdım sataşma laf sokma deyincede durumunuda anlayınca tamam dedim
Yazık,önce sinirlendim ama sonra acıdım resmen,üzüldüm konu sahibine
Bunca kötü Dilek,kötü beddua hemde ortada birşey yokken
Bukadar saldırgan olması beni çok üzdü
Hamile kalamayışına değilde ondan önce daha çok şu psikolojisine üzüldüm
Birine beddua edebilmen için,yada bukadar sinirli gözü dönmüş olabilmen için,sanırım o insana yada şeye içinde kaynayan taşan bir kin olmalı.
Bu delirtir insanı,heran huzursuzluk kalpte
Neyse konu sahibi allah kalbine göre versin

Saydığınız hamilelik belirtileri regl gunu gelmeden olmaz ki..Gecikmeden bir sure sonra ve hatta kimisinde cok uzun zaman sonra başlayan belirtilerdir, gecikme olmadan anlayamazsiniz ancak kesin kan testi ile anlasilabiliyor.

Yazık,önce sinirlendim ama sonra acıdım resmen,üzüldüm konu sahibine
Bunca kötü Dilek,kötü beddua hemde ortada birşey yokken
Bukadar saldırgan olması beni çok üzdü
Hamile kalamayışına değilde ondan önce daha çok şu psikolojisine üzüldüm
Birine beddua edebilmen için,yada bukadar sinirli gözü dönmüş olabilmen için,sanırım o insana yada şeye içinde kaynayan taşan bir kin olmalı.
Bu delirtir insanı,heran huzursuzluk kalpte
Neyse konu sahibi allah kalbine göre versin

Kadin daha beni anlamak icin dogru düzgün yazdığımı bile okumamis. Direk laf sokmak dalga gecmek için yazmış.En son Bana korunsaydin ozaman bu kadar korkacagina diyor. Artik kimse yorum yapmasin lutfen. Mune Mune konumu lutfen kapatir mısın. Birçok bu tur konularla ilgili başlik açılmış kimseyle bu kadar laf sokup dalga gecilmemis ayip ya.

Doktorum bhcg tahlili yapmis demissin. Sonuc ne? Zaten hamilelik ihtimali olsa testte cikardi ve ihtimal olsa doktorun regl olacaksin demezdi. Umarim sonraki ay olur.

Ama bak sunu soyleyeyim ben karmays cok inanirim. Boyle beddualarla gerginlikle vs evrene cok negatif enerjiler gonderiyorsun. Yapma. Kendine yazik. Stress gebeligin en buyuk engeli ve edilen bedduanin donup dolasip sahibini buldugunu cook gordum.sakin...

Konu sahibi adet olacaksiniz yakin vakitte

Belirtiler hamilelil degil adet belirtileri.

Doktor da oyle demis zaten.
Ins tez zamanda hamile kalirsin

Kadin daha beni anlamak icin dogru düzgün yazdığımı bile okumamis. Direk laf sokmak dalga gecmek için yazmış.En son Bana korunsaydin ozaman bu kadar korkacagina diyor. Artik kimse yorum yapmasin lutfen. Mune Mune konumu lutfen kapatir mısın. Birçok bu tur konularla ilgili başlik açılmış kimseyle bu kadar laf sokup dalga gecilmemis ayip ya.
Bak bana o senin bana ettiğin bedduadan sonra yazdığım Msjdı
Diğer msjımsa çocuk istediğini anladığım msjındı
Tüm msjlar ortada
Ben sana kötü birşey demeden
Kalbindeki tüm pisliği döktün beddua ettin sen

Ne alaka . Dalga gecip, laf sokana cevap verince psikolojisi bozuk ben mi oluyorum?

yapmanız gereken kusura bakmayın iyi bir dönemden geçmiyorum gereksiz yere gerildim demekken hala kendinizi savunuyorsunuz şaşırıyorum.

konuda "yine hüsrana uğramaktan korkuyorum" hariç hiçbir belirti yok çocuk sahibi olamamanızla ilgili. zvjezdan zvjezdan bunu gözden kaçırmış olabilir.

ki çocuk sahibi olamamanız da bir şeyi değiştirmez kimsenin gözü ultraviyole ışın değil kimse size uzaktan hamilesin değilsin diyemez. bunu düşünmeniz lazımdı.

Back
X