• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim:(((((((((

Amin Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah birazdan sağlık ocağına gidip test yaptiricam

Günün geçmiş miydi canım?
Hadi senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

@EmiraSalih Evet bugün 3. Gün geçti bugün çıkar mı sonuç acaba umarım yarina kalmaz
Tahlil sonuçlarına internetten bakmak için kayıt no iste canım belki akşam filan orada yayınlar sonucu. Genelde ertesi gün veriyorlar

Şu kızı biri hamile bıraksın artık yahu ..
O da rahatlasın bizde
20071019214723780-gif.1318444
ou-gif.1318488

10 yıllık evli 1 çocuk sahibi anne olarak söylüyorum saygılar ne ironisi şaka gibi

Bu arada böbrek ciğer filan yani Offf diyorum :halay:

Aaa o organlarda yumurtlama olmuyor muydu? Ben on yıllık evli değilim bir tane de çocuk doğurdum ama bebek midede oluyor diye biliyorum ben. Ama o zaman midemiz falan bulanıyor mesela. Bebek mideyi kemirdiği için olmuyor mu o bulantı?

Aaa o organlarda yumurtlama olmuyor muydu? Ben on yıllık evli değilim bir tane de çocuk doğurdum ama bebek midede oluyor diye biliyorum ben. Ama o zaman midemiz falan bulanıyor mesela. Bebek mideyi kemirdiği için olmuyor mu o bulantı?
Ben hiç mide filan duymadım bebeğin önce kesesi oluşur sonrada içinde Bebek mide de olurmu hiç

Hamile olamazsin millet hamile kalmak icin amuda kalkiyorken ohooo basit deil o isler...
Sacma ve igrenc kullandirtma kendini niye isgence cektiriyon kendine safmisin..

Back
X