8 aylık evliyim korunmadim hiç ilk defa 10 gün gecikti adet günüm .. Kasiklarimda batma var ve goguslerime sancı giriyor sanki soğuk vurmuş gibi. Bir hafta öncede iki ucgun baş dönmesinden mutfağa bile gidemedim evde. Dün test yaptım ilk 10 dkda birşey çıkmadı sonra yavaş yavaş çok silik birşeyler oldu bir saat içinde köyü bir çizgi oluştu. Acaba hamile miyim yardımcı olursanız sevinirim daha önce bunları yaşayıp hamile kalan varmı aranizda testin resmini ekliyorum
Merhaba,
Benimde regl günüm 9 gün gecikti 2 gündür kahverengi lekelenmem var ama idrar tahlilim negatif. Kan için gideceğim fakat böyle hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Bikaç yerde regl günü döllenmiş olabilir diye yazıyor. Sizce? Fotoğrafta ekledim
Merhaba,
Benimde regl günüm 9 gün gecikti 2 gündür kahverengi lekelenmem var ama idrar tahlilim negatif. Kan için gideceğim fakat böyle hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Bikaç yerde regl günü döllenmiş olabilir diye yazıyor. Sizce? Fotoğrafta ekledim
Merhaba,
Merhaba,
Bakmak zorunda değilsiniz eklere tıklayarak. Meraklarınız da size kalsın bence. Bı sitede daha uygunsuz şeyler var emin olun özel hayat anlamında paylaşılan.
Bakmak zorunda değilsiniz eklere tıklayarak. Meraklarınız da size kalsın bence. Bı sitede daha uygunsuz şeyler var emin olun özel hayat anlamında paylaşılan.