Hamile miyim?

Aleyy000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2019
32
3
1
29
24 ocakta adet olmuştum adetim düzenli ve 7 gün sürer sonrasinda 1 şubatta korunmalı ilişki yaşadım kızlar. Sonrasinda hamile kaldim diye cok korktum belirtiler vardı ama herkes psikolojik olarak dedi burdan yazmıştım daha once. Sonrasinda 20 şubatta adet oldum ama 4 günden sonra gelmedi bugün çok açık kahverengi akıntı geldi. Adetim normal oldu adet sancılarim da oldu 2 tane hap kullandim gecsin diye (dolorex). Hic 4 gun surmezdi acaba üstüne görme mi oluyorum korunduk iliskimizde de lütfen yardim edin aklim cok karışık cocuk istemiyorum

Zaman zaman olabiliyor canım stresten.
Bende normalde 7gun olurdum. Bir keresinde 4gun de oldu bitti. Üstüne görme öyle olmaz. Hamile değilsin korkma.

Neyle korundunuz ayrıca tüm bu düzensizlik stresten gibi

Eğer siz veya erkek arkadaşınız prezervatifi özellikle delmediyseniz ya da fabrikasında bi sorun olmadıysa hamile olamazsınız
Oyle bir sey olmadi herhangi bi delik sızma falan herhalde psikolojik benimkisi stres yaptıgım icin 4 gün sürdü

Bence strestendir bacım içini ferah tut önleminizi almışınız zaten korkmana gerek yok zaman zaman adet kanamalarının miktarında azalma veya artış olabilir. Yerleşme kanaması ben yaşamıştım zaten o 4 gün sürmez benden sadece aynı gün 2 defa az miktarda gelip kesilmişti

Benimde genelde 7 gün süren adetim bir kaç defa 4 gün bazen 3 gün olup kesidiği oluyordu. Hatta sadece kahverengi akıntı oluyordu bazen kan bile denmez, hiçbirinde gebe değildim, bu yaşadığın normal yaniii, sıkıntı yapma kendine

Prezervatif var, adet kanaması yaşanmış. Gebelik varsa eğer siz tıp dünyasının en nadide mucizesisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…