1 si pozitif cıktı ama 1 2 saat sonra cıft cızgı olmus. Eşimde kan vermeme izin vermiyor bekle dıyor 1 hafta kadar :)Adet periyodun düzene giriyor olabilir testlerde negatif cıkıyorsa birkac gün daha bekleyip testi tekrarlamanı öneririm
Dogru söylüyor 20dk sonrasında cıkan cizgileri önemsememek gerekiyor kuruma cizgisi oluyor bircogu1 si pozitif cıktı ama 1 2 saat sonra cıft cızgı olmus. Eşimde kan vermeme izin vermiyor bekle dıyor 1 hafta kadar :)
Ya zaten istemiyoruz cocuk su an olduysa kaza kurbanıyız 2 yasında kıızm var su an onunla ilgileniyorum esım bekle dıyorda insan bekleyemıyor kı :)Dogru söylüyor 20dk sonrasında cıkan cizgileri önemsememek gerekiyor kuruma cizgisi oluyor bircogu
Belım agırıyo sadece baska belirtim yok yani erken erken gelen adetım bu ay gelmez oldu bende şaşkınım. Gecen ayki tedavi ile ilgisi var mı acabaCanım başka belirtin var mı
Testiniz acaba labquick olabilir mi?Merhaba kızlar bundan 3 4 ay once 27 28 gunde adet oluyordum duzenlı. 3 4 aydır 22 23 gune dustu bu.. Gecen ay ıdrar yolu enfeksiyonu gecırdım ılac tadavısı gordum. Agostos 13 de adet oldum en son hala olmadım test yaptım 2 saat sonra silik cızgı olmus ve gıdıp bırde erken gebelik testı aldım oda negatif cıktı benım beynim yandı? Gecen ay ki tedavıden sonra adet duzenım degıstı mı acaba
İnşallahh oyledir canım yaa normal adetıme gore de bugun yarın olmam lazımdı. Testın adı albi imis :)Testiniz acaba labquick olabilir mi?
Büyük ihtimal eski düzenine geri dönüyor adetiniz. Hamile değişsiniz
Bende antibiyotik ve ilaç kullanımı adet 10 güne kadar geciktirebiliyorİnşallahh oyledir canım yaa normal adetıme gore de bugun yarın olmam lazımdı. Testın adı albi imis :)
Belkı bende de oyle oldu hayırlısı bakalım beklıcem mecbur 1 hafta :)Bende antibiyotik ve ilaç kullanımı adet 10 güne kadar geciktirebiliyor
Bende degılımdır umarım kızımla ilgileniyorum Henüz 2.cocuk fıkrı sıcak gelmıyo bana :)Benimde bir keresinde normal testte bekleyince çift çıkmıştı erken gebelik testinde ise negatifti.. hamile değilmişim..
Umarım gönlünüze göre olur ben testleri yaptığımda benim kızımda 5 aylıktı... 2. Çizgide şoka girip diğer testte çıkmıştım ertesi günde regl oldum:))Bende degılımdır umarım kızımla ilgileniyorum Henüz 2.cocuk fıkrı sıcak gelmıyo bana :)
Ayy canım senınkı daha kucukmus hayırlısı olsun ne dıyelım artık olan olmuştur da bı sonuca baglayamadım :)Umarım gönlünüze göre olur ben testleri yaptığımda benim kızımda 5 aylıktı... 2. Çizgide şoka girip diğer testte çıkmıştım ertesi günde regl oldum:))
Canm test yap sonucu da yaz mutlaka inşallah gönlüne göre olurBelım agırıyo sadece baska belirtim yok yani erken erken gelen adetım bu ay gelmez oldu bende şaşkınım. Gecen ayki tedavi ile ilgisi var mı acaba
Sabah hasta oldum gozum aydın Rabbım herkesn gönlüne gore hayırlısını versın insallah kuuzm :)Canm test yap sonucu da yaz mutlaka inşallah gönlüne göre olur
Tüh ya neyse olsun önümüzdeki ay artıkSabah hasta oldum gozum aydın Rabbım herkesn gönlüne gore hayırlısını versın insallah kuuzm :)
Ayy amin dıyemıcem valla kızım o kadar yaramaz kı ona yetmiyorum ıkıncıye hıc cesaretım yok :)Tüh ya neyse olsun önümüzdeki ay artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?