- 16 Eylül 2019
- 13
- 2
- 6
- 29
- Konu Sahibi Alis zeynep
-
Hamilelik Belirtileri 4.haftadan sonra belli eder onun dışında tek belirti kasık batması oda hangi tarafta oluyorsa yatamıyon bile bende öyle oldu ondan biliyom bende bugün test vericem bakalımMerhabalar bnim adetime biraz var ama kasiklarimda kasilmalar ve goguslerde hassaslik iştah arti var sizce hamile olabilir miyim
Hamilelik Belirtileri 4.haftadan sonra belli eder onun dışında tek belirti kasık batması oda hangi tarafta oluyorsa yatamıyon bile bende öyle oldu ondan biliyom bende bugün test vericem bakalım
Doktora git benceO batma bende de var sol tarafımda batma ve yanma 2gündür özellikle. Dün de uçuk pembe ve açık kahve akıntı gelmeye başladı bugün adetin ikinci günü. Hamile değilsem bir hastalık var diye düşünmeye başladım çünkü hiç adet sancısı gibi değil tamamen farklı.
O batma bende de var sol tarafımda batma ve yanma 2gündür özellikle. Dün de uçuk pembe ve açık kahve akıntı gelmeye başladı bugün adetin ikinci günü. Hamile değilsem bir hastalık var diye düşünmeye başladım çünkü hiç adet sancısı gibi değil tamamen farklı.
Adete 1 hafta kala normal sayılan belirtiler bunlar canımMerhabalar bnim adetime biraz var ama kasiklarimda kasilmalar ve goguslerde hassaslik iştah arti var sizce hamile olabilir miyim
Bende de bugün kanama geldi ama normalde regle 3 günüm var şaşmaz yani implantasyon mu acaba dedim akıntı şeklinde geliyor normalde çok ağrılı olur reglin ilk günü ama hiç ağrım yok ve gelen giden de yok saatlerdir pıhtısız içim içimi yedi bir iki gün sonra bende kan vermeyi düşünüyorumCanım biz değil git bunu en iyi kadın dogumcuya sor bilemem der. Düzenli ilişkisi olan birisi isen her an hamile kalma şansın var tabiki. Belirtiler adet ile aynı oluyor diyorlar ben de şu an 4.gunu gecikmem de. Göğüs ucu agrım kasık batmam var ama gelen giden yok. Eger cok merak ettiysen kan ver cıkar zaten orda varsa. Bende 2 gun daha bekleyip kan vereceğim. Herşey gonlunuzce olsun
Olabilir canım yerleşme de olabilirBende de bugün kanama geldi ama normalde regle 3 günüm var şaşmaz yani implantasyon mu acaba dedim akıntı şeklinde geliyor normalde çok ağrılı olur reglin ilk günü ama hiç ağrım yok ve gelen giden de yok saatlerdir pıhtısız içim içimi yedi bir iki gün sonra bende kan vermeyi düşünüyorum
Adetine kaç gün var canım?Kızlar bende yumurtlama günümü değerlendirdim. Üzerinden bir hafta geçti. Aşırı kasık ağrısı çekiyorum. Gaz sancım var kabız oldum başım ağrıyor ve göğüslerim renk değiştirip şişti. Böyle olup hamile kalan varmı?
Canim bende hamileligimde boyle olduKızlar bende yumurtlama günümü değerlendirdim. Üzerinden bir hafta geçti. Aşırı kasık ağrısı çekiyorum. Gaz sancım var kabız oldum başım ağrıyor ve göğüslerim renk değiştirip şişti. Böyle olup hamile kalan varmı?
İnşallahh ya valla beklemek çok zorCanim bende hamileligimde boyle oldu
Hic kabiz olmazdiim
Iliskiden bihafta sonra 3 kez kabiz oldum
Adete 3 gun kala test yaptim cikti
Insallah bebisin senledir
Canım 5-6 gün var ama adet olcakmışım gibi bi üç gündür sancım varAdetine kaç gün var canım?
Heyecanlı bekleyiş...aynı dönem benimde 5 gün var canımCanım 5-6 gün var ama adet olcakmışım gibi bi üç gündür sancım var
Dayanamayıp test yaptım ama çıkmadı tabiki çok erken olduğu için ne zaman yapcaksın canım sen testHeyecanlı bekleyiş...aynı dönem benimde 5 gün var canım
Adetin geçmesini bekliycem canım inşallah pozitif sonuçlar alırızDayanamayıp test yaptım ama çıkmadı tabiki çok erken olduğu için ne zaman yapcaksın canım sen test
Valla ben hissediyorum sanki var gibi ama olmazsada çok üzülmücem daha 4 aylık evliyim biraz erken gibiAdetin geçmesini bekliycem canım inşallah pozitif sonuçlar alırız
inşallah vardır tatlımValla ben hissediyorum sanki var gibi ama olmazsada çok üzülmücem daha 4 aylık evliyim biraz erken gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?