Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydınnn Allahım tamamına erdirsin darisi bana inşallah o çizgiyi gormek nasip olsun banadaYanlış değildir demi ay ne bilim elim ayağım tutmuyor
Gözün aydınnn Allahım tamamına erdirsin darisi bana inşallah o çizgiyi gormek nasip olsun banada
9 aydır korunmuyorduk ne zaman olursa diyoduk son 2 ay bebek falan görünce gözlerim doluyordu olmazsa ya diye.. grrçekten var mıdır yaMaşşallah canım tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Ne zamandır istiyordun, sürpriz oldu galiba.
Ama daha adetim gecikmeden hissettim ama yalancı hislerdir dedim kendime inşallah doğrudur testMaşşallah canım tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Ne zamandır istiyordun, sürpriz oldu galiba.
2 test almıştım birazdan diğerini de yapıcam bu da sonuçta sabah idrarıyla yapılmadı çıkar heraldeHamilesiniz![]()
3 gün geçti batTebrikler sağlıkla ilerlesin inşallahBat gününüz geçti mi?
2 gün önce ne yesem midem bulanıyordu ama çok değil iştahım kesikti acıkıyordum ama yiyemiyordum ilk galiba bu sefer var dediğimde göbek deliğimin altında bi yumru hissettim karnım şişti ve sert ha bi de gaz şaşılcak dereceTebrikler Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin. Belirtilerin neydi canım?
Amin amin aminTebrikler Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin. Belirtilerin neydi canım?
Amin inşallah canımTebrikler sağlıkla ilerlesin inşallahBat gününüz geçti mi?