• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

Aylar önce hazırladığım kutuyu verme zamanım geldi kesinleştiğine göre babamızı bekliyoruz 🙏🏻🙏🏻 Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻🙏🏻

Eklentiler

• IMG_6907.webp
    IMG_6907.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 45
2 gün önce ne yesem midem bulanıyordu ama çok değil iştahım kesikti acıkıyordum ama yiyemiyordum ilk galiba bu sefer var dediğimde göbek deliğimin altında bi yumru hissettim karnım şişti ve sert ha bi de gaz şaşılcak derece 😂😂😂annemde hep öyle anlamış hamileliğini adetim düzenli 4 aydır 28 günde bir oluyorum bu ay gecikti, dün kocama dedim ki şimdi bir kavanoz çikolata olsa yerdim ama pis boğazım aşerdiğimden değildir ☺ Göğüs ucumu sıkınca sızlıyor ama çok değil karnımda hafif ağrılar var 3-4 gündür uyukluyorum öğlenleri de uyuyorum ayaklarım buz gibi aklıma gelen bunlar kuzu
Çok sağol canım bizede dua etmeyi unutma.Hamişlerin tutarmış:super::super::super:

Maşşalh bize de dua et ne olur, çok ihtiyacım var. Bu ara kendimi çok mutsuz hissediyorum böyle bir haber dünyamı değiştirir. Maşallah sana da cnm Allah tamamını erdirsin tekrardan. Sağlıkla doğsun kuzucuk.

Maşşalh bize de dua et ne olur, çok ihtiyacım var. Bu ara kendimi çok mutsuz hissediyorum böyle bir haber dünyamı değiştirir. Maşallah sana da cnm Allah tamamını erdirsin tekrardan. Sağlıkla doğsun kuzucuk.
Amin canım tüm isteyenlere nasip etsin dua ederken hayırlısıyla bir evlat diye dua etmeyin dedi bir ablamız tez vakitte hayırlı evlat iste dedi Allahtan nasıl istersen o şekilde dönüt alırsın demişti paylaşmak istedim ☺️

Ama aklında olsun ne zaman ki aman olursa olur dersen o da Allahtan o ay büyük istimal hamile kalırsın yani artık düşünmediğin zaman ☺️ Bana öyle oldu

Back
X